
Αυτό που θέλω και δε θα γίνει είναι να μπουν άνθρωποι με Χριστιανική και ΕυρωπαΪκη συνείδηση στο τιμόνι . Από άριστους Τούρκους και Ισραηλινούς ξέρουμε και μεις !
στην παραγωγή η γαλία είναι εξαρτώμενη χώρα απο τη γερμανία. Γαλικά μεγάλα λόγια, πάντα στην ιστορία τους χάνανε απο τους εγγλέζους ή τους γερμανούσ. Αλλά απο λόγια, λόγια.
Έχει πυρηνικά όπλα και σβήνει όποιον θέλει από τον χάρτη οποία ώρα γουστάρει .(Δεν έχει χάσει ποτε σε παγκόσμιο πόλεμο ) Όσο για τους Γερμανούς , ακόμη βλέπουν εφιάλτες με τον Ναπολέοντα
έτσι λιγο πιο λαϊκά ώστε να πιάσουν όλοι το υπονοούμενο : μπορεί λοιπόν ο Μακρον να είναι παντρεμένος με τη μούμια του Φαραώ οποτε λάτρη της ομορφιάς δεν τον λες αλλά παρόλα αυτά έχει κι αυτός τα όρια του και το όριο είναι η κάλτσες με τα σανδάλια που επιμένουν οι Γερμανοί ότι πρέπει να φοράει ο Βεμπερ αν τον κάνουν πρόεδρο της Κομισιόν . Ο Μακρον θέλει τον πρόεδρο της Κομισιόν haute Couture , η Μερκελ τον θέλει να αρέσει στον μέσο Γερμανό λουκανικοφαγο.
νταξει ο μακρον θα παρει φορα απο πισω και θα κανει κιμα τα μουτρα της μερκελ με γαλλικες πορδες .. και αν το δαμαλι η μερκελ δεν υποχωρησει θα βαλει και την μπριζιτ να αμολησει καμια εξοσετ κλανια χαχαχα
ο μακρόν θα νικήσει τη μερκελίνα αυτή τη φορά λέμε!!! έστω και με τη δύναμη της γαλλικής κλανιάς. πρρρρρρρρρρρρ (ήχος πορδής)
Ο ένας τους κορυφαίους κι ο άλλος τους καλύτερους!