Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε ο άνδρας με το κοριτσάκι της φωτογραφίας που έγινε viral

Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε ο άνδρας με το κοριτσάκι της φωτογραφίας που έγινε viral

Δύο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, ο μπαμπάς της φωτογραφίας μπροστά από την Παναγία των Παρισίων εντοπίστηκε – Παίζει ανέμελα με την κόρη του μία ώρα πριν ξεκινήσει η καταστροφή 

viral_notre
«Η αναζήτηση τελείωσε. Η φωτογραφία έφτασε στον μπαμπά και την οικογένεια», έγραψε η 23χρονη Μπρουκ Γουίνδσορ, για την viral φωτογραφία που τράβηξε μία ώρα πριν ξεκινήσει η καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Αν και η αναζήτηση τελείωσε, ο πατέρας θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Όμως ευχαρίστησε την Μπρουκ για την «υπέροχη φωτογραφία» και της είπε ότι θα βρουν ένα «ξεχωριστό μέρος» για να τη βάλουν.



Η φωτογραφία δείχνει τον μπαμπά να παίζει ανέμελα με την κόρη του. Η φωτογράφος, που βρισκόταν εκεί, προσπαθούσε εδώ και δύο ημέρες να ανακαλύψει την ταυτότητα του μπαμπά, προκειμένου να φτάσει σε αυτόν η φωτογραφία, που τραβήχτηκε λίγο πριν η Notre Dame τυλιχθεί στις φλόγες.




«Με προσέγγισε, εδώ στο twitter. Ήξερα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε», έγραψε η Μπρουκ, που ευχαρίστησε τους χρήστες για τη βοήθειά τους. Άλλωστε κι αυτοί δεν έκαναν λίγα. Η ανάρτηση με τη φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε πάνω από 224.000 φορές, ενώ δέχθηκε πάνω από 468.000 likes.



Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης