Το καθεστώς Μαδούρο καλεί Τραμπ

Την ώρα που ο Μάικ Πενς δηλώνει ότι οι ΗΠΑ είναι 100% στο πλευρό του ηγέτη της αντιπολίτευσης, o ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας ζητά συνάντηση των δύο προέδρων για τη... διευθέτηση της πολιτικής κρίσης

2081537
Συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ-Νικολάς Μαδούρο θέλει ο Υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας.
Ένα τετ α τετ μεταξύ των δύο προέδρων θα συνέβαλε στο να διευθετηθεί η πολιτική κρίση στην Μπολιβαριανή Δημοκρατία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρέασα σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Democracy Now!, που μεταδίδεται διαδικτυακά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά στην Βόρεια Αμερική.

Η πρότασή του πάντως συνοδεύτηκε με πολλή δόση ειρωνείας, καθώς χαρακτήρισε τον Τραμπ... ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας: « Η συνάντηση του Τραμπ με τον Μαδούρο θα έδινε λύση στην κρίση της Βενεζουέλας, επειδή ο Μαδούρο είναι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και ο Τραμπ ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας», δήλωσε ο Αρεάσα.

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται βυθισμένη στο χάος, ο υπουργός του Μαδούρο διαμηνύει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να διεξάγει συνομιλίες με την αντιπολίτευση και τον Χουάν Γκαιδό.
Παρόλα αυτά συμπλήρωσε ότι ένας τέτοιος διάλογος είναι "ελάχιστα πιθανός", επειδή ο Λευκός Οίκος έδωσε εντολή "στην αντιπολίτευση να μη συνδιαλέγεται με εκπροσώπους του Μαδούρο".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης