Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί θυμίζει τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση στη Βενεζουέλα, καθώς οι διεθνείς δυνάμεις καλούν τον Νικολάς Μαδούρο να παραιτηθεί, ενώ στα σύνορα με τη Βραζιλία έχουν καταγραφεί νεκροί από τις συγκρούσεις. Οι ΗΠΑ, που στηρίζουν τον επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης, Χουάν Γκουαϊδό, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα νέο κύκλο κυρώσεων εναντίον της Βενεζουέλας και ειδικότερα εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.
Στη νέα λίστα των κυρώσεων συμπεριλήφθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας, Ramon Carrizales, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Jorge Garcia Carneiro, καθώς και οι πολιτικοί του Σοσιαλιστικού κόμματος, Rafael Lacava και Omar Prieto.
Η Ουάσιγκτον επιμένει στη θέση της και χαρακτηρίζει τον Νικολάς Μαδούρο «παράνομο πρόεδρο», θεωρώντας το αποτέλεσμα των πρόσφατων προεδρικών εκλογών «νοθευμένο» και «άκυρο».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.