Τραμπ: Να αντιμετωπίζετε θετικά ότι «χαζεύω» στην τηλεόραση ή κάνω αναρτήσεις στο Twitter

Τραμπ: Να αντιμετωπίζετε θετικά ότι «χαζεύω» στην τηλεόραση ή κάνω αναρτήσεις στο Twitter

«Όταν χρησιμοποείται ο όρος Executive Time, αυτό σημαίνει ότι γενικά εργάζομαι και δεν χαλαρώνω» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

foto-tramp
Στην αντεπίθεση κατά όσων υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας του «χαζεύει» και δεν εργάζεται πέρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, μολονότι παραδέχθηκε ότι είναι αρκετός ο χρόνος που δεν έχει επίσημες συναντήσεις (executive time).

Λίγες ημέρες μετά το ρεπορτάζ του Axios σύμφωνα με το οποίο εμφανίζεται να έχει διαθέσει ποσοστό περίπου 60% του χρόνου των προεδρικών δραστηριοτήτων του σε ανεπίσημες καθημερινές δραστηριότητες όπως τηλεφωνήματα, ανάγνωση εφημερίδα, αναρτήσεις στο Twitter και τηλεόραση,, ο Τραμπ υποστήριξε ότι ο ελεύθερός του χρόνος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται «θετικά και όχι αρνητικά».

«Όταν χρησιμοποείται ο όρος Executive Time, αυτό σημαίνει ότι γενικά εργάζομαι και δεν χαλαρώνω. Στην πραγματικότητα πιθανότατα εργάζομαι τις περισσότερες ώρες από κάθε προηγούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

«Όταν ανέλαβα πρόεδρος η χώρα μας ήταν ένα μπάχαλο. Ατελείωτοι πόλεμοι, ένας πιθανός πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα, σύνορα, μετανάστευση και προβλήματα με το σύστημα υγείας. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να εργαστώ πολύ» συμπλήρωσε με δεύτερη ανάρτησή του.



Κλείσιμο


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκτελών χρέη προσωπάρχη στο Λευκό Οίκο, Μικ Μουλβέινι, ο οποίος μιλώντας στο NBC είπε ότι «ο executive time είναι εκεί προκειμένου ο πρόεδρος να ετοιμαστεί για την επόμενη συνάντηση. Τα τηλεφωνήματα ξεκινούν στις 6:30 τα ξημερώματα και συνεχίζονται μέχρι τις 11 το βράδυ. Οπότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εργάζεται περισσότερο από ό,τι φαίνεται στο επίσημο πρόγραμμά του».

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι στον Λευκό Οίκο έχουν εξαπολύσει «ανθρωποκυνηγητό» προκειμένου να εντοπίσουν την πηγή της διαρροής του προγράμματος του Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης