«Έκρηξη» Τραμπ για το καραβάνι μεταναστών: Να πάτε σπίτι σας!

«Έκρηξη» Τραμπ για το καραβάνι μεταναστών: Να πάτε σπίτι σας!

Μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος διεμήνυσε ότι  οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν την «εισβολή» των μεταναστών, ενώ τους κατηγόρησε  ότι προκαλούν μεγάλα προβλήματα και διαπράττουν εγκλήματα

20331068
Την έκρηξη του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε το καραβάνι μεταναστών από την Κεντρική Αμερική, το οποίο έχει φτάσει στην Τιχουάνα του Μεξικού.

Μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος διεμήνυσε ότι οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν αυτήν την «εισβολή» των μεταναστών, ενώ τους κατηγόρησε για «εγκλήματα» που διαπράττουν.

«Ο δήμαρχος της Τιχουάνα, στο Μεξικό, μόλις ανέφερε ότι ‘’η πόλη δεν είναι καλά προετοιμασμένη για να διαχειριστεί τόσους πολλούς μετανάστες, και για να διαχειριστούν τις εκκρεμότητες μπορεί να χρειαστούν 6 μήνες’’. Ομοίως, οι ΗΠΑ δεν είναι καλά προετοιμασμένες για αυτή την εισβολή και δεν θα την ανεχθούν. Αυτοί (σσ. οι μετανάστες) προκαλούν το έγκλημα και μεγάλα προβλήματα στο Μεξικό. Να πάτε σπίτι σας!» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι ΗΠΑ έχουν διευκρινίσει ότι δεν θα επιτρέψουν τις παράνομες διελεύσεις στα νότια σύνορα, έχοντας αναπτύξει στα σύνορα τουλάχιστον 6.000 στρατιώτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης