Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχεται ότι με τον Μπαράκ πήγαν σε σύμβουλο γάμου

Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχεται ότι με τον Μπαράκ πήγαν σε σύμβουλο γάμου

Η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάνει αποκαλύψεις για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα προβλήματα στο γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα - «Έμαθα να αγαπώ διαφορετικά» υποστηρίζει

michell
Σε σύμβουλο γάμου παραδέχεται ότι πήγε η Μισέλ Ομπάμα προκειμένου να διαχειριστεί τα προβλήματα που είχε με τον σύζυγό της Μπαράκ Ομπάμα, όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό «Stern», που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη.

Την ώρα που το πολυαναμενόμενο βιβλίο της, υπό τον τίτλο «Becoming» παίρνει σήμερα θέση στα βιβλιοπωλεία 27 χωρών, η πρώην «Πρώτη Κυρία» υποστηρίζει ότι για το γάμο της εργάστηκε σκληρά.

Σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης στο περιοδικό «Stern», η πρώην «Πρώτη Κυρία» των HΠΑ επισημαίνει ότι, αν και θέλει να επηρεάσει την διεθνή σκηνή, δεν έχει στόχο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Στις ΗΠΑ την ονομάζουν ήδη ο «Μπρους Σπρίνγκστιν των αναγνώσεων» αφού προτίμησε να προωθήσει την αυτοβιογραφία της σε γήπεδα μπάσκετ, εκεί που δίνουν οι σταρ συναυλίες.

Μιλά για τα προβλήματα που είχε στον γάμο της

Η Μισέλ Ομπάμα κάνει μία κατάθεση ψυχής στο βιβλίο της. Κοιτάζει πίσω αποτιμώντας τα οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο και μιλάει με το χέρι στην καρδιά για τα προβλήματα που είχε στον έγγαμο βίο.

Ως πρώην «Πρώτη Κυρία» στο πλευρό του ισχυρότερου ανθρώπου στον κόσμο, η 54χρονη Μισέλ έχει συναντήσει πολλούς εντυπωσιακούς ανθρώπους κι έχει ζήσει συγκινητικές στιγμές.

Κλείσιμο
Σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρει δεν διστάζει να παραδεχτεί πως από τις συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, έμαθε να αγαπάει διαφορετικά.

Στη συνέντευξή της, που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Elle», υποστηρίζει ότι ανακάλυψε τι σημαίνει ευτυχία.

Ποιες ήταν οι διαφορές της με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ

«Με το γάμο και την απόκτηση παιδιών, όλο το πλάνο ζωής διαφοροποιείται. Ειδικά, αν παντρευτείτε κάποιον που έχει μια καριέρα που καταπίνει τα πάντα, κι αυτή είναι η πολιτική», λέει η Μισέλ . Γι' αυτό το λόγο, όπως επισημαίνει, επισκέφθηκε σύμβουλο γάμου. «Ήταν για μένα η εξερεύνηση της ευτυχίας μου».

Μέρος της αποσύνδεσης του ζεύγους Ομπάμα προέκυψε από τις διαφορετικές ιδέες τους σχετικά με τη φυσική απόσταση και την αγάπη.

«Ο Ομπάμα δεν καταλάβαινε την απόσταση με τον ίδιο τρόπο», εξηγεί η Μισέλ. «Ξέρετε, μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα του τα περισσότερα χρόνια, ήξερε όμως ότι η μητέρα του τον αγαπούσε πολύ».

«Έτσι έπρεπε να μοιραστώ την ευαισθησία μου και να μάθω να αγαπώ διαφορετικά. Η συμβουλευτική γάμου, για εμάς, ήταν ένας από τους τρόπους που μάθαμε να μιλάμε για τις διαφορές μας», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Αυτό που έμαθα για τον εαυτό μου ήταν ότι η ευτυχία μου ήταν πάνω από εμένα... Άρχισα να ζητώ βοήθεια όχι μόνο από αυτόν αλλά κι από άλλους ανθρώπους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης