Η άμβλωση είναι σαν να προσλαμβάνεις εκτελεστή για να λύσεις ένα πρόβλημα, λέει ο Πάπας

pope2

Ο Ποντίφικας είπε στους πιστούς ότι «μία αντιφατική προσέγγιση στη ζωή επιτρέπει την καταστολή της ανθρώπινης ζωής στη μήτρα της μητέρας, προκειμένου να προστατευθούν άλλες αξίες»

Ο Πάπας Φραγκίσκος συνέκρινε την άμβλωση με το να προσλαμβάνεις εκτελεστή προκειμένου να λύσεις ένα πρόβλημα, σε μία από τις πιο σκληρές δηλώσεις του για το θέμα.

Ο Ποντίφικας είπε στους πιστούς ότι «μία αντιφατική προσέγγιση στη ζωή επιτρέπει την καταστολή της ανθρώπινης ζωής στη μήτρα της μητέρας, προκειμένου να προστατευθούν άλλες αξίες».

«Πώς μπορεί μία ενέργεια, που καταστέλλει μια αθώα και αβοήθητη ζωή καθώς ανθίζει, να είναι θεραπευτική ή απλά ανθρώπινη;», συνέχισε, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι σωστή η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής, όσο μικρή κι αν είναι αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Akis

Ασε μας ρε Ποντιφικινο, αντε να κάψεις καμμιά μάγισσα που έχεις και άποψη ραμολί!

Efstathios Efstathios

Πρόεδρε δεν υπάρχουν άλλες αξίες. Υπάρχουν τα εγωιστικά μας θέλω!!! Καλά το πήγες στην αρχή, αλλά μετά κάπου το χαλάς!!! Όπως και η ζωή μια είναι και δεν υπάρχει μικρή και μεγάλη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

jamal_arthro

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο σαουδάραβας πρόξενος ακούγεται να λέει: «Αυτό να το κάνετε έξω. Θα μού δημιουργήσετε προβλήματα».- Σε αυτό ένα πρόσωπο απαντά: «Αν θέλεις να ζήσεις όταν επιστρέψεις στην Σαουδική Αραβία, σκάσε»

6
barnie

Την λύση αυτή υποστηρίζει και ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν, καθώς πιστεύει ότι δεν θα βλάψει την Ένωση - «Δεν απέχουμε πολύ από μία συμφωνία» δηλώνει ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ

kasogi1_2

Η απαγωγή και η ανάκριση του Σααουδάραβα δημοσιογράφου φέρεται να οργανώθηκε από υψηλόβαθμο αξιωματούχο της κεντρικής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας