ΗΠΑ:Οι πολίτες βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν φόρους

tax_form

Ξοδεύουν περισσότερα σε φόρους απ΄ότι σε τρόφιμα και ένδυση

Οι Αμερικανοί δαπανούν περισσότερα χρήματα σε φόρους απ΄ότι για ένδυση και τρόφιμα, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο cns.

Οι συμπολίτες του Τραμπ έβαλαν γερά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν φόρους,σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας για τις καταναλωτικές δαπάνες.

Το 2017,τα αμερικανικά νοικοκυριά δαπάνησαν,κατά μέσο όρο,9.562 δολάρια για τρόφιμα και είδη ένδυσης. Για τους φόρους όμως,το ποσό που κατέβαλαν ξεπέρασε τα 16.749 δολάρια (ομοσπονδιακοί, κρατικοί και τοπικοί φόροι).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cat

Ο ιδρυτής του WikiLeaks ζει εκεί από τον Ιούνιο του 2012. Προφανώς όμως, κάτι δεν πάει καλά. Για αυτό του ζήτησαν να αποφεύγει τα σχόλια για πολιτικά ζητήματα στο διαδίκτυο, να καθαρίζει την τουαλέτα του και να φροντίζει καλύτερα τη γάτα του, αλλά κινδυνεύει να του πάρουν το κατοικίδιό του

SALVINI

Την Παρασκευή, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα βαν της γαλλικής αστυνομίας να διασχίζει τα σύνορα στα ορεινά σύνορα Γαλλίας-Ιταλίας στο Κλαβιέρ, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Σεστριέρε, στις ιταλικές Άλπεις, αναγκάζοντας δύο μαύρους άνδρες να βγουν έξω σε μια δασώδη περιοχή

1