«Το σεξ με τον Τραμπ διήρκεσε μόλις δύο λεπτά» αποκαλύπτει η Στόρμι Ντάνιελς

 «Το σεξ με τον Τραμπ διήρκεσε μόλις δύο λεπτά» αποκαλύπτει η Στόρμι Ντάνιελς

Η σεξουαλική «αποκαθήλωση» του Αμερικανού προέδρου

trump_arthroo
Η ερωτική εμπειρία που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Τραμπ η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς ήταν πολύ σύντομη, όπως η ίδια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vogue».

 Η χυμώδης Στόρμι αφηγείται τα όσα έζησε τη μία και μοναδική ερωτική βραδιά που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο το 2006. Επισημαίνει μάλιστα στο περιοδικό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ διεκπεραίωσε το... καθήκον του με συνοπτικές διαδικασίες: μέσα σε δύο λεπτά. 

 «Αυτό δεν θα αρέσει στον Αμερικανό πρόεδρο»,σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφερόμενη στα όσα δηλώνει η Στόρμι στο περιοδικό «Vogue».

H 39χρονη πρώην πορνοστάρ αποκαλύπτει τις ερωτικές αποδόσεις του 72χρονου προέδρου των ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πόσες λεπτομέρειες μπορεί να έχει κανείς να πει για κάτι που διήρκεσε δύο λεπτά;»

Τότε η δημοσιογράφος του περιοδικού «Vogue» έσπευσε να την ρωτήσει αν το σεξ με τον Τραμπ διήρκεσε μόνο δύο λεπτά. «Ίσως. Είμαι γενναιόδωρη», της απάντησε.

Κλείσιμο
 Η συνάντηση Τραμπ και Στόρμι έγινε το 2006 σε ένα τουρνουά γκολφ στη Νεβάδα, όπως ισχυρίζεται η ίδια. 

Ο Τραμπ -τότε διάσημος τηλεπαρουσιαστής στις ΗΠΑ- την προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα απολαύσουν μαζί ένα λουκούλλειο δείπνο.

 Μόλις η Στόρμι μπήκε στο δωμάτιο- όπως η ίδια λέει-εκείνος την χαιρέτησε από τον καναπέ όπου καθόταν ενώ παρακολουθούσε ένα ντοκιμαντέρ για καρχαρίες. Κατά τη διάρκεια του δείπνου,της έκανε ερωτήσεις εκφράζοντας την περιέργειά του για την πορνογραφία.

Αφού η Στόρμι επέστρεψε από το μπάνιο, ο Tραμπ ήταν ξαπλωμένος στο  κρεβάτι φορώντας το πουκάμισο και τα εσώρουχά του.

«Το σεξ που ακολούθησε, σύμφωνα με την πορνοστάρ, ήταν φιλικό και "φυσιολογικό". Ο Tραμπ δεν την πίεση να κάνει σεξ μαζί του.

«Δεν ένιωσα ότι μαζί του κινδύνευα.Είμαι βέβαιη ότι αν είχα τρέξει, δεν θα με ακολουθούσε», υποστηρίζει η Στόρμι στο περιοδικό «Vogue».

Σύμφωνα πάντως με τους «New York Times, οι δύο τους συναντήθηκαν αρκετές φορές, πολλές από αυτές στο ξενοδοχείο Beverly Hills στο Λος Άντζελες.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχε σχέση με την Στόρμι.
Το 2006,όταν ο Τραμπ φέρεται να συνάντησε για πρώτη φορά την Στόρμι Ντάνιελς, η Μελάνια είχε φέρει στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον.

 Η ερωτική υπόθεση Τραμπ- Στόρμι είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το 2016,εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ,ύστερα από αποκάλυψη της «Washington Post».
 
Ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, παραδέχτηκε ότι την πλήρωσε με το ποσό των 130 χιλιάδων δολαρίων για να κρατήσει στο στόμα της κλειστό. Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίζεται ότι έμαθε για την δωροδοκία αφότου η Στόρμι είχε λάβει το ποσό.

Σύμφωνα με τον Κοέν, αυτά τα χρήματα προέρχονται από το ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας με τον Αμερικανό πρόεδρο να αρνείται κάτι τέτοιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης