«Στημένη» από την αστυνομία η σύλληψη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, αποκαλύπτουν email που διέρρευσαν

«Στημένη» από την αστυνομία η σύλληψη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, αποκαλύπτουν email που διέρρευσαν

Η επίσκεψη των μυστικών αστυνομικών στο strip club δεν ήταν καθόλου τυχαία...

stormy-daniels
Προσχεδιασμένη από αστυνομικούς που ενδεχομένως... πρόσκεινται φιλικά στον Τραμπ μπορεί να ήταν η πρόσφατη σύλληψη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελνς σε strip club στο Οχάιο, όπως αποκακύπτουν τα email στελεχών της αστυνομίας που διέρρευσαν από ανώνυμη πηγή στον αμερικανικό Τύπο.

Σύμφωνα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύσε πρώτος ο ιστότοπος του Τhe Fayette Advocate, η αστυνομικίνα Σάνα Κέκλεϊ από το ΑΤ του Κολόμπους πραγματοποιούσε έρευνα για το σόου της Ντάνιελς, στις 12 Ιουλίου, πριν αυτό πραγματοποιηθεί, ενώ και μετά το συμβάν «καμάρωνε» στους συναδέλφους της παρουσιάζοντας τη σύλληψη ως δικό της κατόρθωμα.

Τα email, εάν είναι πράγματι αυθεντικά, αποδεικνύουν ότι η αστυνομικίνα «συνέλεγε» για ένα μεγάλο διάστημα πριν το σόου άρθρα για την Ντάνιελς και τη φύση της δουλειάς της, βίντεο που έδειχναν live εμφανίσεις της, ενώ είχε κατεβάσει ήδη και έναν... χάρτη που έδειχνε τον δρόμο για το strip club όπου θα εμφανιζόταν η πορνοστάρ.

Αμέσως μετά τη σύλληψη έγραφε σε έναν ανώνυμο παραλήπτη - ίσως εκπρόσωπο του Τύπου - τα εξής: «Ευχαριστώ, δεν κάνει τίποτα! Σε παρακαλώ, μη βάλεις το όνομά μου στο Facebook. Μπορείς να με ευχαριστήσεις αυτοπροσώπως αργότερα».

Η Ντάνιελς συνελήφθη σε strip club της περιοχής Κολόμπους στις 12 Ιουλίου επειδή «άγγιζε ερωτικά» μυστικούς αστυνομικούς. Στη συνέχεια οι κατηγορίες εις βάρος της αποσύρθηκαν, με το ΑΤ του Κολόμπους να δηλώνει επίσημα ότι «σε καμία περίπτωση δεν είχε στοχοποιηθεί συγκεκριμένα η Ντάνιελς» και ότι η αποστολή των μυστικών αστυνομικών «έτυχε» να είναι την ίδια μέρα με το σόου της.

«Είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί μόνο και μόνο επειδή θα εμφανιζόταν η Στόρμι», είπε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης στην «The Fayette Advocate».

Κλείσιμο
Ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, αποκάλεσε τα email «άκρως ανησυχητικά» και δεσμεύτηκε ότι θα βρει ποιος έδωσε εντολή για τη σύλληψη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης