Αυστρία: Έκοψαν κλήση σε οδηγό για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας 42 φορές

kamera_asfaleias

Του έκοψαν πρόστιμο 3.000 ευρώ και για να το πληρώσει ακύρωσε τις διακοπές του στην Ελλάδα - Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον οδηγό να περνά από το ίδιο σημείο διαπράττοντας την ίδια παράβαση 

Πρόστιμο 3.000 ευρώ έκοψαν οι αυστριακές αρχές σε έναν αρτοποιό, που πέρασε με υπερβολική ταχύτητα από τον ίδιο δρόμο 42 φορές στη σειρά και για να το πληρώσει, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Οι κάμερες ασφαλείας έπιασαν τον Χέιμο Γουόλνερ να διαπράττει την ίδια ακριβώς παράβαση επιστρέφοντας από τη δουλειά του στις 3 τα ξημερώματα.

Ο αρτοποιός υποστήριξε σε μέσα ενημέρωσης της Αυστρίας ότι δεν μπορούσε να δει τις πινακίδες που έθεταν ως όριο ταχύτητος τα 30 χλμ/ώρα, καθώς ήταν βράδυ και οδηγούσε σταθερά με 50 χλμ/ώρα.

Ωστόσο, χρειάστηκε ένα μήνα για να παραλάβει την πρώτη κλήση και το συγκεκριμένο διάστημα διέπραξε την ίδια παράβαση δεκάδες φορές.

Ο Γουόλνερ ξεκίνησε τη δουλειά του στο αρτοποιείο που βρίσκεται περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του τον Φεβρουάριο, ενώ έλαβε την πρώτη του κλήση τον Μάιο. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεν πρόσεξε τις κάμερες, που ήταν τοποθετημένες κοντά σε ένα σχολείο στο δρόμο, καθώς η περιοχή είναι πολύ σκοτεινή μέσα στη νύχτα.

Μάλιστα, η κάμερα που κατέγραψε το αυτοκίνητό του είναι υπέρυθρη και δεν χρησιμοποιεί οπτικό φλας. Σε περίπου 50 διαδρομές, ο Γουόλνερ έχει καταγραφεί να οδηγεί με 50 χλμ / ώρα 42 φορές στη σειρά.

Ο οδηγός πλήρωσε και τις 42 κλήσεις για να αποφύγει τις προσαυξήσεις και τις ακριβές διαδικασίες, υποστήριξε. Η αστυνομία διέγραψε περίπου 300 ευρώ από το σύνολο, αλλά ο ίδιος αναγκλάστηκε να ακυρώσει τα σχέδιά του για διακοπές στην Ελλάδα. Πάντως, όπως είπε, η γυναίκα του δεν τον κατηγόρησε για τις κλήσεις και τα έξοδα που προκάλεσαν.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

50 αντί 30 στις 3 τα ξημερώματα!

Αν αυτό είχε γίνει εδώ τα ΜΜΕ θα είχαν γεμίσει με "αναλύσεις" για κακούς "μπάτσους" που πήραν με δόλο τα χρήματα βιοπαλαιστή...

0,60

ανθέλληνες αυστριακοί!! φόρτωσαν με στημένα πρόστιμα τον οδηγό για να μη ζήσει το μύθο του στη χώρα μας!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

BREXITB

Την δημοσκόπηση διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Populus ανάμεσα σε 2.000 ερωτηθέντες με το ερώτημα αν θα ήταν περισσότερο ή λιγότερο πιθανό να ψηφίσουν τους Εργατικούς αν «το κόμμα δεσμευόταν να σταματήσει το Brexit»

Yellow-Vests-1

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν ήδη να συγκεντρώνονται στα Ηλύσια Πεδία και στην Πλατεία των Απομάχων κοντά στην Εθνοσυνέλευση και στον Πύργο του Άιφελ και αναμένεται να αυξηθούν στη διάρκεια της ημέρας