Τα μαζεύει ο Τζουλιάνι για την «αλήθεια που δεν είναι η αλήθεια»

giuliani

Ο δικηγόρος του προέδρου Τραμπ μετά το διαδικτυακό κράξιμο προσπάθησε να εξηγήσει τι εννοούσε με τη φράση του - Επιμένει ότι ο Τραμπ δεν πρέπει να καταθέσει στον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε εξηγήσεις σήμερα για τις δηλώσεις που έκανε την Κυριακή, όταν είπε ότι "η αλήθεια δεν είναι αλήθεια" – μια φράση που προκάλεσε κατάπληξη αλλά και χλευαστικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο Τζουλιάνι προσπάθησε να εξηγήσει για ποιον λόγο ο πρόεδρος δεν θα έπρεπε να καταθέσει στον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που ερευνά την πιθανή αθέμιτη σύμπραξη της προεκλογικής εκστρατείας του με τη Ρωσία.

Σήμερα, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης εξήγησε ότι προσπαθούσε απλώς να πει ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να παρουσιάσουν διαφορές εκδοχές του ίδιου γεγονότος. "Όταν δύο άνθρωποι κάνουν εντελώς αντίθετες δηλώσεις, τότε έχουμε το κλασικό αίνιγμα του «αυτός είπε, αυτή είπε»", ότι δηλαδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος λέει την αλήθεια, έγραψε στο Twitter. "Κάποιες φορές, μια έρευνα εις βάθος μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια, κάποιες φορές όχι", πρόσθεσε.

Στο NBC εξηγούσε ότι δεν θα άφηνε τον Τραμπ να καταθέσει στον Μιούλερ "ώστε να παγιδευτεί και να τον ωθήσουν σε ψευδορκία". "Και όταν εσείς μου λέτε ότι θα έπρεπε να καταθέσει γιατί θα πει την αλήθεια και θα πρέπει να ανησυχεί, φυσικά και είναι παράλογο, επειδή πρόκειται για την εκδοχή της αλήθειας ενός προσώπου. Δεν είναι η αλήθεια", είπε.

"Η αλήθεια είναι η αλήθεια" σχολίασε τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής Meet the press, Τσακ Τοντ.

"Όχι, δεν είναι η αλήθεια. Η αλήθεια δεν είναι η αλήθεια", απάντησε ο Τζουλιάνι.

Σχολιαστές, παρατηρητές και χρήστες του διαδικτύου δεν του χαρίστηκαν: "Η Δευτέρα δεν είναι η Δευτέρα" είπε ένας παρουσιαστής του CNN ενώ ο Βρετανός κωμικός Τζον Όλιβερ παρατήρησε ότι "αυτό δεν είναι αποδεκτό για τον δικηγόρο του προέδρου" αλλά είναι απολύτως αποδεκτό "για ένα δευτεροετή φοιτητή φιλοσοφίας που μόλις δοκίμασε για πρώτη φορά στη ζωή του Μόλι", ένα είδος συνθετικού ναρκωτικού.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πλούσιοι και ψεύτες

Τα Τραμποπουλα δεν πανηγυρίζουν απόψε; Εσείς φράγκο δεν θα πάρετε, χρήσιμοι ηλιθιοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

isla

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των βομβιστών αυτοκτονίας - Στους 321 οι νεκροί - Δεν εκδηλώθηκε μία έβδομη έκρηξη - Βίντεο από τους δύο «καμικάζι» - Είχε δοθεί τριπλή προειδοποίηση για κτύπημα

4