Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε το Ιράν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε το Ιράν

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν ανέφερε ότι οι δύο αξιωματούχοι συναντήθηκαν και "εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις υπάρχουσες διμερείς σχέσεις και ζήτησαν περαιτέρω επέκταση των δεσμών"

iran-north-korea
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, καλωσόρισε τον Βορειοκορεάτη ομόλογό του, Ρι Γιονγκ Χο, στην Τεχεράνη την Τρίτη, λίγες ώρες μετά την έναρξη ισχύως των κυρώσεων των ΗΠΑ κατά της ισλαμικής δημοκρατίας.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν ανέφερε ότι οι δύο αξιωματούχοι συναντήθηκαν και "εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις υπάρχουσες διμερείς σχέσεις και ζήτησαν περαιτέρω επέκταση των δεσμών".

Χωρίς συγκεκριμένες λεπτομέρειες, το IPNA πρόσθεσε ότι "συζήτησαν επίσης τις τελευταίες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος".

Ήταν η πρώτη επίσκεψη ανώτερου αξιωματούχου της Βόρειας Κορέας στο Ιράν κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του Προέδρου του Ιράν, Χασάν Ροχάνι, και έγινε κατόπιν αιτήματος του υπουργού Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, δήλωσε το ΙΡΝΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης