Υπουργός Ασφάλειας Βρετανίας: Δεν βρήκαμε αυτούς που δηλητηρίασαν τους Σκρίπαλ
«Νομίζω πως η ιστορία αυτή ανήκει στην κατηγορία της παραπληροφόρησης και της άγριας σπέκουλας», έγραψε ο Μπεν Ουάλας στο Twitter
Ο υπουργός Ασφάλειας της Βρετανίας απέρριψε σήμερα τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους υπόπτους για τη δηλητηρίαση με τον νευροτοξικό παράγοντα Novitchok του πρώην διπλού Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια στο Σάλσμπερι της Αγγλίας, και πρόκειται για Ρώσους, χαρακτηρίζοντάς τες «άγρια σπέκουλα».
«Νομίζω πως η ιστορία αυτή ανήκει στην κατηγορία της παραπληροφόρησης και της άγριας σπέκουλας», έγραψε ο Μπεν Ουάλας στο Twitter, σχολιάζοντας την αναφορά του πρακτορείου ειδήσεων Press Association.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς