Μελάνια Τραμπ: Φόρεσε γόβες στιλέτο για να παίξει μπόουλινγκ στο γκαζόν με μικρούς μαθητές

Μελάνια Τραμπ: Φόρεσε γόβες στιλέτο για να παίξει μπόουλινγκ στο γκαζόν με μικρούς μαθητές

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φόρεσε τις ψηλοτάκουνες γόβες της και ένα φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ, αξίας 1.750 ευρώ και συναγωνίστηκε με μικρούς μαθητές και με συνταξιούχους στο μπόουλινγκ στο γκαζόν

19788400
Η Μελάνια Τραμπ μαγεύει την Γηραιά Αλβιόνα. Χθες εμφανίστηκε με εντυπωσιακή μάξι κίτρινη τουαλέτα στο δείπνο που παρέθεσε η Τερέζα Μέι προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο παλάτι του Μπλενχάιμ και έκλεψε τις εντυπώσεις. Σήμερα το πρωί και ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ έχει συνάντηση με την Τερέζα Μάι στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενη από τον Φίλιπ Μέι επισκέφθηκε το Royal Hospital Chelsea στο Τσέλσι.

Πρόκειται για έναν οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενούνται παλαίμαχοι του βρετανικού στρατού, οι οποίοι αποκαλούνται Chelsea Pensioners και φορούν χαρακτηριστική στολή με κόκκινο παλτό και μαύρο καπέλο.

Στο Royal Hospital Chelsea η Μελάνια, που εμφανίστηκε φορώντας nude γόβες στιλέτο και φόρεμα με μεγάλες ρίγες της Βικτόρια Μπέκαμ, αξίας 1.750 ευρώ, δεν δίστασε να παίξει μπόουλινγκ στο γκαζόν με μαθητές και μαθήτριες που την υποδέχθηκαν αλλά και με τους συνταξιούχους με έναν εκ των οποίων η εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε και «high five»!

Αργότερα, η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ μαζί με μαθητές και μαθήτριες κατασκεύασε χάρτινες παπαρούνες, σύμβολο μνήμης των πεσόντων του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και άκουσε τα παιδιά να συζητούν για θέματα αξιών καθισμένη μπροστά σε ένα πόστερ που έγραφε: «Be the best you can be» (Να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις).

Το απόγευμα ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τσάι μαζί την βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο του Ουίνδσορ και αργότερα το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ θα αναχωρήσει για την Σκοτία, γενέτειρα της μητέρας του πλανητάρχη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης