Πάνω από 45.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους στη Ντεραα της Συρίας

Daraa

Ο Γενς Λέρκε, ο εκπρόσωπος του Γραφείου του ΟΗΕ για τον Συντονισμό των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (Ocha), δήλωσε ότι άμαχοι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί από τις αεροπορικές επιδρομές, ενώ ένα νοσοκομείο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας

Τουλάχιστον 45.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στη νοτιοδυτική επαρχία Ντεράα της Συρίας εξαιτίας των συγκρούσεων και κατευθύνονται προς τη γειτονική Ιορδανία, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΗΕ.

Ο Γενς Λέρκε, ο εκπρόσωπος του Γραφείου του ΟΗΕ για τον Συντονισμό των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (Ocha), δήλωσε ότι άμαχοι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί από τις αεροπορικές επιδρομές, ενώ ένα νοσοκομείο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Από την πλευρά της η Μπετίνα Λούσερ, εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος, επεσήμανε στην ίδια ενημέρωση: «Καθώς κλιμακώνεται η βία αναμένουμε ότι ο αριθμός των εκτοπισμένων ίσως και να διπλασιαστεί».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hasan_rohani_1

Η χθεσινή επίθεση ήταν μία από τις χειρότερες που έχουν διαπραχθεί εναντίον των Φρουρών της Επανάστασης, του επίλεκτου σώματος του ιρανικού στρατού, και αναμένεται να οξύνει την ένταση μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας