HΠΑ και Τουρκία γιόρτασαν την παραλαβή των F-35

f35_teleth2

Το πρώτο μαχητικό F-35 θα μεταφερθεί σε αεροπορική βάση στην Αριζόνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση των πιλότων

Τo πρώτο μαχητικό 5ης γενιάς F-35 παρέλαβε σήμερα η Τουρκία σε ειδική τελετή στο Τέξας των ΗΠΑ.

Στην τελετή, συμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, παρευρέθηκαν Τούρκοι αξιωματούχοι από την υποεπιτροπή αμυντικών βιομηχανιών, από τις τουρκικές εταιρείες που συμμετείχαν στο έργο και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας Lockheed Martin.

Η Τουρκία βρίσκεται στο πρόγραμμα F-35 από τις αρχές του 1999, ενώ η αμυντική βιομηχανία της γειτονικής χώρας έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην παραγωγή των αεροσκαφών.

Το πρώτο μαχητικό F-35 θα μεταφερθεί σε αεροπορική βάση στην Αριζόνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση των πιλότων.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το δεύτερο αεροσκάφος θα παραδοθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ τα επόμενα δύο τον Μάρτιο του 2019.

ΣΧΟΛΙΑ (14)

ΑΜΕΣΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ F - 35

ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 32 ΣΤΕΛΘ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ φ 35 ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΑΟΡΑΤΟΣ F35

Δες το θετικά.. Θα μειωθεί ο καθημερινός αριθμός παραβιάσεων

Γιώργος

Το πρόγραμμα τρέχει από το 1999 και η Ελλάδα θα μπορούσε να συμμετάσχει και αυτή, αλλά ο τότε υπουργός άμυνας, ο γνωστός Άκης προτίμησε την ανεξαρτησία των προμηθειών στρ. υλικού. Όταν συμμετέχεις σε πολυεθνικό πρόγραμμα, από την ερευνητική του φάση, όταν αυτό λήξει και το προϊόν μπει στην παραγωγή, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής στο ερευνητικό, θα αναλάβεις και στο κατασκευαστικό. Πχ συμμετέχεις με 3%, που αυτό μεταφράζεται σε αρκετά εκατομμύρια, αν πρόκειται για αεροπλάνο, θα πάρεις και το 3% της παραγωγής. Με παρόμοιο τρόπο έτρεξε και το Eurofighter, με παρόμοιο τρόπο τρέχουν και άλλα προγράμματα τόσο στην ΕΕ, όσο και στις ΗΠΑ. Άρα εμείς γνωρίζαμε ότι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ανατρέπονταν η ισορροπία, εδώ και είκοσι χρόνια και δεν κάναμε τίποτε. Οι Τούρκοι για ακόμη μία φορά δούλεψαν συστηματικά και μετέφεραν τεχνογνωσία στη χώρα τους, Θυμίζω την προμήθεια των 160 F16, με γραμμή παραγωγής στη Τουρκία, έναντι της "αγορά του αιώνα" με 40 F16 kai 40 Μirage 2000 (με κόστος του Μ2000 όσο 1,5 F16) τα οποία αγοράσαμε επιπλέον 20 σήμερα, 40 αύριο κλπ για να φτάσουμε στα 120 F16 και φυσικά να φάει και περισσότερο κόσμος με τα αντισταθμιστικά. Η πρόταση των βουλευτών, ήταν απλά πρόταση και θα ήταν αστείο να πιστέψουμε, ότι ένας πρόεδρος που εκλέχτηκε, με σκοπό την προστασία των δουλειών των Αμερικανών πολιτών και μπαίνει σε οικονομικό πόλεμο για να το πετύχει, θα κλωτσούσε μία δουλειά δις δολαρίων, για κάποιον που τα τελευταία χρόνια αγοράζει υλικό μόνο από τη Γερμανία, προσπαθεί να προμηθευτεί από την Ρωσία και κάνει χρόνια να παραλάβει τα Απάτσι μόνο και μόνο για να μην τα πληρώσει. Όπως πάντα είμαστε άξιοι της μοίρας μας για τις επιλογές των πολιτικών που έχουμε κάνει!

RLTW

Greeks of all ages. Don't worry. Just continue being lazy and dream of a government job as your ultimate life goal. Continue spending your money on your spoiled children, so that they can waste their time on coffee drinking, stadium rioting, daily partying, etc. Continue believing in communism, marxism, pasok, syriza, etc. After all, look at those great countries of N. Korea and Venezouela that exemplify such similar political environments. By the way, please, continue blaming U.S. for everything that is happening to you. Do not blame yourself for anything because 1) you know it all and 2) everyone owes you the world. Yes, please, continue on the same path and it won't be long before Turkey occupies most of your land. But that does not matter to you much. Not only would you raise your hands "surrender" in a heart beat, but you would sell your mothers and daughters without any regret. I am quite certain that my opinion will not be published, as it mirrors many people's beliefs and therefore it is painful to many...

and yet

your opinion was published. Guess you thought this was Turkey. And btw, oddly enough, Turks seek new life in Greece not the other way around. I guess, you are missing something. Good luck with Islam.

458

Φ. Νίτσε, Γέννηση της τραγωδίας, κεφάλαιο 15. «Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνόταν, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Μα ποιοι, επιτέλους, είναι αυτοί των οποίων η ιστορική αίγλη υπήρξε τόσο εφήμερη, οι θεσμοί τους τόσο περιορισμένοι, τα ήθη τους αμφίβολα έως απαράδεκτα και οι οποίοι απαιτούν μια εξαίρετη θέση ανάμεσα στα έθνη, μια θέση πάνω από το πλήθος; Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια. Την αλήθεια που διδάσκει ότι, οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα άσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνιόχους (Έλληνες) – οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο άλμα«.   

Nikos

Κερδάμε παντού. Και εμείς κοιμόμαστε στους κινδύνους

΄Συριζιστάν

Η επόμενη επαρχία της Τουρκίας.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Για να διαλυθούν οι όποιες ψευδαισθήσεις ότι, τυχόν οι Αμερικανοί ήταν "εξοργiσμένοι" με τους Τούρκους ή τυχόν θα τους τιμωρούσαν. Οι Η.Π.Α. δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να χαλάσουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία. Αυτή είναι η ουσιαστική σύμμαχός τους στην περιοχή, και όχι η Ελλάδα, την οποία τώρα αποδομούν, ώστε να την παραχωρήσουν σαν "δώρο" στην Τουρκία, ώστε να φράξουν την όποια έξοδο κι αποκλείσουν την Ρωσία. Οι Η.Π.Α. είναι ο πραγματικός εχθρός της Ελλάδας, όπως αποδείχθηκε και με την Προδοσία της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, ώστε να προκαλέσουν πόλεμο με τα Σκόπια, και μετα να αποσχιστεί το Ελληνικό μέρος, για να ενωθεί με το Σκοπιανό. Μετά έχουν ετοιμάσει την Θράκη και το Αιγαίο (Τουρκία), την Ήπειρο και βόρεια Ιόνια (Αλβανία) και Άλλα χειρότερα. Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ, μα ποτέ πραγματικό όφελος από την "φιλία" της με τις Η.Π.Α., κι ούτε οι Η.ΠΑ. επιθυμούν ή επιδιωκουν την ευημερία και την προκοπή των Ελλήνων. Τ'αντίθετο μάλιστα, κοιτούν συνεχώς να μην πάρουμε "ανάσα", ώστε να μας έχουν πάντα ταπεινωμένους και δούλους. Όσο πιο γρήγορα απαγκιστρωθούμε, τόσο το καλύτερο και το ηθικότερο.

ΝΜ

Οι φίλοι μας οι αμερικάνοι..Τέτοια ακούω και μου ρχεται να πάω στον πούτιν.. Τα f35 είναι αόρατα..Θα πετάνε πάνω από την Ακρόπολη και δε θα τα παίρνουμε χαμπάρι..Αόρατα για τα ραντάρ..Συνέλληνες υποδείξτε μου έναν έντιμο πατριώτη πολιτικό να τον ψηφίσω..Ποιόν? Όλοι σάπιοι μου φαίνονται..Θέλω έναν πατριώτη Πρωθυπουργό.... τώρα...

ένας μόνον απέμεινε

ο ντούρος Νίκος Καρανίκας

ΣΥνεχιζε να ΡΙχνεις ΖΑρια

Αλλη μια ταπα για τον μπουχεσα συγκαμμενο τον Αλέξη Τσίχλα τον κοτζαμπάση Κοτζιά και το διπλωματικό τσιρκουλο του ΣΥΡΙΖΑ.Και τα F35 θα πάρουν κανονικά οι Τούρκοι και τα Σκόπια θα γίνουν "Μακεδονία" με ελληνική ευλογια και ρύθμιση για το χρεος ΔΕΝ θα πάρουν και οι συντάξεις θα πετσοκοπουν τον Δεκέμβριο και οι φόροι θα ξανααυξηθουν και νεο μνημόνιο θα υπογράψουν.Το μόνο που θα κάνουν 100% εγγυημένα ειναι η επόμενη άδεια στον Κουφόντινα

Τραμπ κλεισε την στροφυγγα

Καθολου καλα νεα μακαρι ο Τραμπ να το εμποδισει. Αυτοι σκοπευουν να τα χρησιμοποιησουν εναντιον μας στο Αιγαιο. Εχουμε μεχρι το 2020 οπου τοτε θα αναλαβουν ενεργη δραση.

Τραμπ κλεισε την στροφυγγα

Καθολου καλα νεα μακαρι ο Τραμπ να το εμποδισει. Αυτοι σκοπευουν να τα χρησιμοποιησουν εναντιον μας στο Αιγαιο. Εχουμε μεχρι το 2020 οπου τοτε θα αναλαβουν ενεργη δραση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

telenovela

«Μέχρι σήμερα παραμένω μπερδεμένη. Ήρθα εδώ πιστεύοντας ότι είχαμε ακόμη δεσμό» κατέθεσε στο δικαστήριο η νεαρή Σάντσεζ, που σύναψε ερωτικό δεσμό με τον βαρόνο ναρκωτικών όταν ήταν 21