Τζουλιάνι: Ο Κιμ έπεσε στα γόνατα για τη συνάντηση με τον Τράμπ

Τζουλιάνι: Ο Κιμ έπεσε στα γόνατα για τη συνάντηση με τον Τράμπ

Οι δηλώσεις Τζουλιάνι έγιναν λίγες ημέρες πριν την συνάντηση Τραμπ - Κιμ, ωστόσο ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου εξέφρασε την άποψη ότι τα λεγόμενά του δεν θα «ταράξουν» τους Βορειοκορεάτες

Gulianni
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Ρούντι Τζουλιάνι ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν ικέτευσε να γίνει η συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο Αμερικανός την είχε ματαιώσει.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, πλέον δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε μάλιστα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πρέπει να υιοθετήσει μια παρόμοια προσέγγιση στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις με τους Παλαιστίνιους.

«Ο Κιμ Γιονγκ-ουν έπεσε στα τέσσερα και ικέτευσε, που είναι ακριβώς η θέση στην οποία θες να τον φέρεις», ήταν η επίμαχη φράση του Τζουλιάνι, σε συνέδριο στο Τελ Αβίβ.

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις Τζουλιάνι έγιναν λίγες ημέρες πριν την συνάντηση Τραμπ - Κιμ, ωστόσο ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου εξέφρασε την άποψη ότι τα λεγόμενά του δεν θα «ταράξουν» τους Βορειοκορεάτες. «Οι μόνοι ευαίσθητοι για αυτό το θέμα είναι τα ΜΜΕ», συμπλήρωσε.

Δείτε το video

Giuliani: Kim Jong Un 'Begged' For Summit
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης