Ο Τραμπ αποκαλεί «ψεύτη» και «γλίτσα» τον Κόμεϊ για τις αποκαλύψεις στο βιβλίο του

Ο Τραμπ αποκαλεί «ψεύτη» και «γλίτσα» τον Κόμεϊ για τις αποκαλύψεις στο βιβλίο του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αμερικανός πρόεδρος - «Είναι μεγάλη μου τιμή που απέλυσα τον Τζέιμς Κόμεϊ» εγραψε

comey_trump
Νέα αντιπαράθεση προκαλεί στις ΗΠΑ το βιβλίο του αποπεμφθέντος διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, που περιγράφει με όχι και ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Κόμεϊ υποστηρίζει ότι ο Τραμπ συμπεριφέρεται σαν αφεντικό της μαφίας, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Κόμεϊ.

«Ο Τζέιμς Κόμεϊ οργάνωσε διαρροές και είναι αποδεδειγμένα ψεύτης», έγραψε στο Twitter νωρίς το πρωί ο πρόεδρος, κατηγορώντας τον πρώην διευθυντή του FBI ότι «άφησε να διαρρεύσουν ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ πληροφορίες για τις οποίες [διαρροές] θα πρέπει να διωχθεί».
Κλείσιμο

«Σχεδόν όλος ο κόσμος πίστευε ότι έπρεπε να πάρει πόδι»

Σε δύο μακροσκελή και οργισμένα tweets, ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε ότι «σχεδόν όλος ο κόσμος στην Ουάσινγκτον πίστευε ότι έπρεπε να πάρει πόδι για την κάκιστη δουλειά που έκανε μέχρι που, πράγματι, απολύθηκε». Δεν παρέλειψε μάλιστα να χαρακτηρίσει «γλίτσα» τον πρώην επικεφαλής της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που απέλυσα τον Τζέιμς Κόμι!» καταλήγει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Κόμεϊ περιγράφει τον Τραμπ ως αφεντικό της μαφίας

Στο βιβλίο του «A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership», ο Τζέιμς Κόμεϊ παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως έναν άνθρωπο που δεν σταματά να λέει ψέματα και επιβάλλει στο περιβάλλον του όρκους απόλυτης σιωπής και πίστης που θυμίζουν συμπεριφορά αφεντικού της μαφίας.

«Ο κύκλος της σιωπής, που συγκατατίθεται. Το αφεντικό που ορίζει αν είναι μέρα ή νύχτα. Οι όρκοι πίστης. Η θεώρηση του κόσμου με βάση την οποία οι πάντες είναι εναντίον μας. Τα γενικευμένα ψέματα για το καθετί, μεγάλο ή μικρό, (και) ένα είδος πίστης που βάζει την οργάνωση πάνω από την τιμιότητα ή την αλήθεια», γράφει μεταξύ άλλων.





Μπαράζ συνεντεύξεων για τον Τραμπ

Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα από το ABC, ο Κόμεϊ μίλησε για τις πρώτες συναντήσεις του πέρυσι με τον νέο πρόεδρο. Χαρακτήρισε τον Τραμπ ευμετάβλητο κι ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την εικόνα του απ' ότι για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης