Υπόθεση-σοκ στη Σουηδία: Βίασαν γυναίκα στις τουαλέτες του γηπέδου της Χάμαρμπι

Υπόθεση-σοκ στη Σουηδία: Βίασαν γυναίκα στις τουαλέτες του γηπέδου της Χάμαρμπι

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση το νοσοκομείο, καθώς ο ή οι δράστες τη χτύπησαν πολύ άσχημα

stockholm02
Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί στη Σουηδία μετά τη γνωστοποίηση του βιασμού μίας γυναίκας στις τουαλέτες του γηπέδου της Χάμαρμπι, στο περιθώριο της αναμέτρησης IK Sirius στο Stockholm's Tele2 Arena την Κυριακή.

Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνίας της σουηδικής πρωτεύουσας, σημειώθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέτοντας ακόμη και θέμα διακοπής της διοργάνωσης μέχρι νεωτέρας. Οι αποφάσεις ωστόσο θα ληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, δίχως να αποκλείεται οποιοδήποτε ενδεχόμενο, τουλάχιστον μέχρι να υποχωρήσει η ένταση και να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αδιανόητο αυτό περιστατικό.

Όπως αναφέρθηκε από τις σουηδικές αρχές, η κοπέλα όχι μόνο υπέστη βιασμό, αλλά οι δράστες τη χτύπησαν άσχημα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Χαρακτηριστικό της αγριότητας που βίωσε η κοπέλα, ήταν το γεγονός ότι ακόμη και ένα 24ωρο μετά τον βιασμό της, δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Στον ίδιο αγώνα, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει σε διάφορα περιστατικά βίας, ενώ δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί που διαπιστώθηκαν σε κατάσταση μέθης.

Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο ή οι δράστες. Η κατάθεση της κοπέλας αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ήδη έχουν εξεταστεί άτομα που ενδέχεται να είχαν αντιληφθεί κάτι ή που είναι πιθανόν να γνωρίζουν κάτι. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Για την ιστορία, η Χάμαρμπι επικράτησε με σκορ 3-1 της Σίριους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης