«Βόμβα» στο διαδίκτυο: Το Playboy αποχωρεί από το Facebook

play_boy_mak_v11

Σε ανακοίνωσή του, το ιστορικό περιοδικό ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να γίνει «συνεργός» στο σκάνδαλο κατάχρησης των προσωπικών δεδομένων

Ακόμα ένα πλήγμα δέχεται η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μετά και το σκάνδαλο για κατάχρηση προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία Cambridge Analytica.

To Playboy συμμετέχει στο μαζικό κίνημα #Deletefacebook, το οποίο ενθαρρύνει τους χρήστες να μποικοτάρουν το Facebook, κλείνοντας τους λογαριασμούς του και εξαπολύοντας έντονη επίθεση στο κοινωνικό δίκτυο.

«Τα τελευταία νέα για την κακοδιαχείριση των δεδομένων των χρηστών από το Facebook μάς ώθησε στην απόφαση να αναστείλουμε σε αυτή τη φάση τη δραστηριότητά μας στην πλατφόρμα», δήλωσε την Τετάρτη το ιστορικό περιοδικό ενηλίκων.

«Το Playboy έχει περισσότερους από 25 εκατομμύρια ακολούθους στις σελίδες του στο Facebook και δεν θέλουμε να γίνουμε συνεργοί στην έκθεση των δεδομένων τους στις εν λόγω πρακτικές», αναφέρει η ανακοίνωση. «Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να απενεργοποιήσουμε τους λογαριασμούς που διαχειρίζεται απευθείας η Playboy Enterprises», εξηγεί η εταιρεία.

«Εμείς σεβαστήκαμε τους κανόνες του Facebook»

Εξαπολύοντας επίθεση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, το Playboy διαμαρτύρεται ότι τόσα χρόνια δυσκολευόταν να επιδιώξει τους επιχειρηματικούς στόχους και αυξήσει την απήχηση του εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών που επιβάλλει το Facebook στο περιεχόμενο που δημοσιεύεται μέσω της πλατφόρμας.

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να αλλάξουμε τη φωνή του Playboy ώστε να προσαρμοστούμε σε αυτό που το Facebook θεωρεί κατάλληλο για να δημοσιευτεί στην πλατφόρμα του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία υπογραμμίζει, όμως, ότι το Playboy υπήρξε πάντοτε συνώνυμο της προσωπικής ελευθερίας και της σεξουαλικής απόλαυσης και η απενεργοποίηση των λογαριασμών του στο Facebook είναι «ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

ΣΧΟΛΙΑ (6)

εοχι

να γιατί ξυνομασταν τοσες μέρες.... συνέβη το κακό!!

Atanas

Από το youporn μη φύγει. Τα άλλα τα βολεύουμε

Λεωνιδας33

Στα απίδια μας!!!!

Γιδοβοσκός

Μην μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις - και να βάζεις ενικό όταν μιλάς μονο για τον εαυτό σου.

bingo

Μπράβο στο Playboy ...αρκετά πιά με το σιχαμένο πρακτοριτζίδικο facebook.

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

αυτα ειναι χαζομαρεσ και απο το πλαυμποι και απο το καθε πλει μποι τα προσωπικα δεδομενα του πλαιμποι φευγουν απο το ιδιο χρονια και το ξερουν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pell

Ο Πελ, τρίτος τη τάξει στο Βατικανό μέχρι πρότινος, είναι το πιο υψηλόβαθμο στέλεχος της καθολικής εκκλησίας παγκοσμίως που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα