Ερντογάν για Συρία: Η Τουρκία θα καθαρίσει τα σύνορά της από τους τρομοκράτες
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι θα εξασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή των Σύρων προσφύγων στις οικίες τους
Η Τουρκία θα καθαρίσει από τους τρομοκράτες τα σύνορά της με τη Συρία σε όλο το μήκος τους, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
, σε μια ένδειξη ότι η τουρκική επίθεση στην περιοχή του Αφρίν στη βόρεια Συρία, η οποία διαρκεί ήδη εννέα ημέρες, μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω.
Μιλώντας σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματός του, του AKP, στη βόρεια επαρχία της Αμάσειας, ο Ερντογάν δήλωσε πως η
Τουρκία θα εξασφαλίσει ότι οι Σύροι πρόσφυγες, τους οποίους φιλοξενεί, θα μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους μόλις καθαριστούν τα σύνορα από τους μαχητές.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.