Εκκενώθηκαν όλα τα πλοία σε λιμάνι της Δανίας μετά από απειλητικό τηλεφώνημα

Εκκενώθηκαν όλα τα πλοία σε λιμάνι της Δανίας μετά από απειλητικό τηλεφώνημα

Πρόκειται για το λιμάνι του Ρόντμπι που συνδέει τη Δανία με τη Γερμανία και τη Σουηδία

Εκκενώθηκαν όλα τα πλοία σε λιμάνι της Δανίας μετά από απειλητικό τηλεφώνημα
Η εταιρεία Scandlines που διαχειρίζεται τα επιβατικά πλοία στο λιμάνι Ρόντμπι της Δανίας ανακοίνωσε ότι έχει εκκενώσει όλα τα πορθμεία της και έχει αναστείλει τη θαλάσσια κυκλοφορία μεταξύ της Δανίας και της Γερμανίας για λόγους ασφαλείας, έπειτα από ένα απειλητικό τηλεφώνημα.

«Η κυκλοφορία των πορθμείων έχει ανασταλεί και θα εκκενωθούν μόλις η αστυνομία τους επιτρέψει να ελλιμενιστούν», ανέφερε νωρίτερα ένας εκπρόσωπος της Scandlines.

Η τοπική αστυνομία επεσήμανε ότι η αναστολή της θαλάσσιας κυκλοφορίας αποφασίστηκε έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε στα γραφεία της Scandlines. Αυτό που επίσης έχει γίνει γνωστό είναι ότι η απειλή δεν αφορούσε σε κάποιο συγκεκριμένο πλοίο, αλλά συνολικά στα καράβια στο συγκεκριμένο λιμάνι. Τα πλοία εκκενώθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες και υπό αστυνομική παρακολούθηση.
Κλείσιμο

Το λιμάνι του Ρόντμπι συνδέει τη Δανία με τη Γερμανία και τη Σουηδία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης