Βίντεο σοκ: Έβγαλαν σέρνοντας επιβάτη από πτήση της United λόγω... υπερκράτησης

Βίντεο σοκ: Έβγαλαν σέρνοντας επιβάτη από πτήση της United λόγω... υπερκράτησης

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρεται δια της βίας εκτός του αεροπλάνου, ενώ σε κάποιο σημείο πέφτει αναίσθητος εξαιτίας χτυπήματος στο κεφάλι του

Βίντεο σοκ: Έβγαλαν σέρνοντας επιβάτη από πτήση της United λόγω... υπερκράτησης
Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων οι επιβάτες μιας πτήσης από το Σικάγο προς το Λούισβιλ των ΗΠΑ, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων για την αεροπορική εταιρεία United.

Στο βίντεο - το οποίο δημοσίευσαν πολλά διεθνή μέσα - βλέπουμε τρεις αστυνομικούς να σηκώνουν με το ζόρι έναν επιβάτη από τη θέση του και, ενώ εκείνος διαμαρτύρεται, να τον σέρνουν στον διάδρομο του αεροπλάνου κατευθυνόμενοι προς την έξοδο.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο του βίντεο το κεφάλι του άνδρα φαίνεται να χτυπά σε ένα από τα καθίσματα και ο ίδιος να πέφτει αναίσθητος, ενώ μεταφέρεται εκτός της πτήσης.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο άνδρας ήταν ένας από τους τέσσερις επιβάτες από τους οποίους, αν και είχαν κλείσει κανονικά εισιτήριο, η United ζήτησε να αποβιβαστούν, λόγω υπερκράτησης θέσεων.

Προηγουμένως, η εταιρεία είχε ρωτήσει εάν θα ήθελε κάποιος να παραδώσει οικειοθελώς τη θέση του, με αντάλλαγμα 800 δολάρια, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και εισιτήριο για την επόμενη μέρα. Όταν κανείς επιβάτης δεν προσφέρθηκε, η εταιρεία επέλεξε τυχαία 4 άτομα, εκ των οποίων τα 3 αποχώρησαν χωρίς φασαρίες.

Ωστόσο, ο κύριος του βίντεο διαμαρτυρήθηκε έντονα, αρνούμενος να κατέβει από το αεροσκάφος και ισχυριζόμενος ότι, ως γιατρός, έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Λούισβιλ που δεν μπορούσαν να αναβληθούν.

Οι διαμαρτυρίες του ωστόσο δεν πτόησαν την United, η οποία κάλεσε την αστυνομία του Σικάγο για να τον απομακρύνει δια της βίας, παρά το γεγονός ότι το λάθος της υπερκράτησης βάραινε αποκλειστικά την εταιρεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης