Τρομακτικό βίντεο: Ποτάμι από λασπόνερα «καταπίνει» δρόμο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Τρομακτικό βίντεο: Ποτάμι από λασπόνερα «καταπίνει» δρόμο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Τα νερά εμφανίζονται από τη στροφή του δρόμου και «εξαφανίζουν» την άσφαλτο

Τρομακτικό βίντεο: Ποτάμι από λασπόνερα «καταπίνει» δρόμο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα
Η δύναμη της φύσης και οι καταστροφές που μπορεί να προκληθούν από αυτή όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές είναι απίστευτη.

Για όσους, ωστόσο, μπορεί ακόμα να έχουν αμφιβολίες το βίντεο από το Περού, τη χώρα που έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα από πλημμύρες, επιβεβαίωνει του λόγου το αληθές.

Αρχικά όλα φαίνεται να είναι ήρεμα στην πόλη όπου έχουν καταγραφεί οι εικόνες. Ένα αυτοκίνητο και ένας άνδρας με ένα τρίκυκλο που περνούν από το δρόμο δεν προμηνύουν τίποτα από ό,τι θα ακολουθήσει τα επόμενα δευτερόλεπτα.

Ξαφνικά από την στροφή στην άκρη του δρόμου εμφανίζεται ένα ποτάμι από λασπόνερα. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο δρόμος έχει «εξαφανιστεί». Τα ορμητικά λασπόνερα σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους ενώ οριακά δεν μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών.

Η λεζάντα του χρήστη του Instagram που ανέβασε το βίντεο είναι χαρακτηριστική: Η χώρα μου είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι βροχές δεν σταματούν και τα λασπόνερα καταστρέφουν τα πάντα.
Κλείσιμο

Όσο για τον άνδρα με το τρίκυκλο η τύχη του παραμένει άγνωστη αν και στην περίπτωση που δεν βρήκε καταφύγιο τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης