Ο Κάνιε αποκαλύπτει σε tweet γιατί πήγε να συναντήσει τον Τραμπ

Ο Κάνιε αποκαλύπτει σε tweet γιατί πήγε να συναντήσει τον Τραμπ

Όπως φαίνεται, ο ράπερ συμπαθεί τόσο τον εκλεγμένο πρόεδρο που είναι πρόθυμος να... αναβάλει τις πολιτικές του φιλοδοξίες για χατήρι του

Ο Κάνιε αποκαλύπτει σε tweet γιατί πήγε να συναντήσει τον Τραμπ
Τους πάντες αιφνιδίασε σήμερα ο ράπερ Κάνιε Γουεστ όταν, λίγες μόλις εβδομάδες αφότου πήρε εξιτήριο από κλινική όπου νοσηλευόταν με νευρικό κλονισμό, εμφανίστηκε στον Πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη για να συναντήσει τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Παρόλο που η αρχική ανακοίνωση εκπροσώπου του Τραμπ έκανε λόγο για μια καθαρά φιλική συνάντηση, την οποία ζήτησε ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν μέσω email μετά την εκλογή του πολυεκατομμυριούχου, και παρά το σχόλιο του ίδιου του εκλεγμένου προέδρου ότι ο Κάνιε «ήθελε απλώς να βγουν μαζί μια φωτογραφία»
Κλείσιμο
, τελικά φαίνεται πως ο σκοπός της επίσκεψης ήταν πολύ πιο σοβαρός, τουλάχιστον για τον ίδιο τον ράπερ.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον μελλοντικό μας πρόεδρο αν πραγματικά θέλουμε την αλλαγή», έγραψε πριν λίγο ο Κάνιε στην πρώτη από τις αναρτήσεις του στο Twitter όπου εξηγεί αυτή του την πρωτοβουλία.



«Ήθελα να συναντηθώ με τον Τραμπ για να συζητήσουμε ορισμένα πολυπολιτισμικά ζητήματα», συμπληρώνει σε ένα άλλο τιτίβισμα, διευκρινίζοντας ότι αυτά περιλαμβάνουν το bullying, την υποστήριξη των δασκάλων στα σχολεία, τον εκμοντερνισμό των προγραμμάτων των μαθημάτων και τη βία στο Σικάγο.

Το tweet του τραγουδιστή ωστόσο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν το «#2024», καθώς το hashtag αυτό υπονοεί ότι ο Κάνιε είναι πρόθυμος να... αναβάλει τις πολιτικές του φιλοδοξίες για μια τετραετία για χατήρι του Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Καρντάσιαν είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι προτίθεται να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2020. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης