Απίστευτα «γαλλικά» στο πιο κρίσιμο debate: Η σιχαμένη Χίλαρι και ο προδότης-μισογύνης Τραμπ

Απίστευτα «γαλλικά» στο πιο κρίσιμο debate: Η σιχαμένη Χίλαρι και ο προδότης-μισογύνης Τραμπ

«Νομίζω πως το θέμα των emails το έχουμε εξαντλήσει», είπε για ακόμη μια φορά η Χίλαρι, όταν στοχοποιήθηκε από τον Τραμπ 

Απίστευτα «γαλλικά» στο πιο κρίσιμο debate: Η σιχαμένη Χίλαρι και ο προδότης-μισογύνης Τραμπ
Ήταν το πιο «σκληρό» ντιμπέιτ μέχρι τώρα στις ΗΠΑ, γεμάτο ειρωνεία, λεκτικές επιθέσεις και μούτρα από την πλευρά του των δύο μονομάχων για το προεδρικό χρίσμα. 
 

Κλείσιμο


Χειραψία δεν υπήρξε και αυτή τη φορά κατά την έναρξη του ντιμπέιτ, τα χαμόγελα ήταν ελάχιστα με τον Ντόναλντ Τραμπ να ειρωνεύεται συνεχώς την πολιτική του αντίπαλο και την Χίλαρι Κλίντον να αποφεύγει  με διπλωματική μαεστρία τις δύσκολες ερωτήσεις, όπως το θέμα με τα emails: «Νομίζω πως το θέμα των emails το έχουμε εξαντλήσει».  
   
Η Χίλαρι φορούσε ένα κρεμ ταγέρ ενώ ο Τραμπ ένα σκούρο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα. Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας , αν και κέρδισε τις εντυπώσεις, δεν ήταν άνετη όπως στο πρώτο ντιμπέιτ. Ανοιγόκλεινε πολλές φορές τα μάτια της σαν να έκανε προσπάθεια για να κρατηθεί ξύπνια και την περισσότερο ώρα φρόντιζε να είναι καθιστή.
 
     
Στην τρίτη τηλεμαχία ειπώθηκε κάτι το πρωτοφανές για προεδρικό υποψήφιο, όπως σχολιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους οι αμερικανικές εφημερίδες. Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποδεχτεί το αποτέλεσμα της κάλπης εάν ηττηθεί, ουσιαστικά κλιμακώνοντας τους ισχυρισμούς που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες περί «στημένων» εκλογών. Η υποψήφια των Δημοκρατικών χαρακτήρισε τη δήλωσή του «τρομακτική», προσθέτοντας πως η αμερικανική δημοκρατία «δεν λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο».

     
Το στιγμιότυπο που έκλεψε την παράσταση 


 
Ο Τραμπ τόλμησε να χαρακτηρίσει σιχαμερή γυναίκα τη Χίλαρι ενώ η ίδια μιλούσε για το θέμα της οικονομίας. Κουνώντας όλο ειρωνεία το κεφάλι του, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έσταξε δηλητήριο για την πολιτική του αντίπαλο, όμως η Χίλαρι ήταν... κυρία. Δεν του απάντησε και συνέχισε την ομιλία της. 
 
Σε άλλη στιγμή, η Χίλαρι άδραξε την ευκαιρία και τον αποκάλεσε «μισογύνη» και «προδότη». 


   
Για τους Αφροαμερικανούς και τους Λατίνους 

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι είπε ότι θα κάνει πολύ περισσότερα απ΄ότι θα μπορούσε να κάνει να κάνει η Χίλαρι Κλίντον αν μπορούσε να ζήσει 10... ζωές. Παράλληλα, ο Τραμπ υποστήριξε ότι η Κλίντον συγκεντρώνει χρήματα από τους ανθρώπους, που θέλει να έχει υπό τον έλεγχό της.

Για τα αμερικανικά ΜΜΕ 
    
Ο Αμερικανός Μίδας είπε ότι τα ΜΜΕ στη χώρα είναι πολύ διεφθαρμένα και επίσης ότι η Κλίντον δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφια. Γι' αυτό λέω ότι οι εκλογές είναι στημένες, είπε ο Αμερικανός μεγιστάνας.

«Ροζ» σκάνδαλα

Σε σχετική ερώτηση για το θέμα των ισχυρισμών περί σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος υποστήριξε ότι όλα είναι ψέματα και κατηγόρησε τις καταγγέλλουσες πως «είτε θέλουν να αποκτήσουν φήμη είτε είναι μέλη της καμπάνιας της Χίλαρι». «Δεν έκανα τίποτα και για αυτό δεν χρειάστηκε να ζητήσω ούτε συγγνώμη από την γυναίκα μου», υποστήριξε  ο Τραμπ.

Γιατί ο αμερικανικός λαός πρέπει να ψηφίσει Χίλαρι ή Τραμπ; 

Στην ερώτηση, γιατί πρέπει να εκλέξουν εσάς στο ανώτατο αξίωμα, η Χίλαρι απάντησε: «Απευθύνομαι σε όλους. Θα στηρίξω την αμερικανική οικογένεια. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων». Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ, είπε: «Θέλω να κάνω την Αμερική καλύτερη, ισχυρότερη. Χρειαζόμαστε "νόμο και τάξη". Περισσότερη Δικαιοσύνη. Μπορούμε να κάνουμε πολλά. Η Κλίντον υπόσχεται πολλά όμως μετά θα αγνοήσει τον κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης