Τώρα έκαναν... ζόμπι τη Χίλαρι - Υστερία για την υγεία της

Τώρα έκαναν... ζόμπι τη Χίλαρι - Υστερία για την υγεία της

Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις, γράφει το περιοδικό «National Enquirer»

Τώρα έκαναν... ζόμπι τη Χίλαρι - Υστερία για την υγεία της
Η υστερία για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον
καλά κρατεί με το περιοδικό «National Enquirer» να την παρουσιάζει σαν ζόμπι στο εξώφυλλό του αφιερώνοντας το επόμενο τεύχος του στον ιατρικό της φάκελο, τον
Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπιλ Κλίντον να καλύπτουν το κενό από τη διήμερη απουσία της στην προεδρική εκστρατεία και την όμορφη κόρη του
Ντόναλντ Τραμπ
Κλείσιμο
, Ιβάνκα, να αφήνει στο σπίτι το νεογέννητο για να στηρίξει τον μπαμπά της στις προεκλογική εκστρατεία. 

Με τις θεωρίες συνωμοσίας να οργιάζουν για την υγεία της Χίλαρι, πρώην αξιωματούχος του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, αποκαλύπτει ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υπέστη δύο μίνι εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της θητείας στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 

Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις, γράφει στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό «Nation Enquirer» βάζοντας στο μικροσκόπιο την κατάσταση της υγείας της πρώην Πρώτης κυρίας των ΗΠΑ. 



Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση του αμερικανικού δικτύου NBC δείχνει ότι η Χίλαρι Κλίντον, παρά τον επίμονο βήχα της, την αδυναμία της να ανέβει μόνη της στα σκαλιά και την δημόσια κατάρρευσή της την 11η Σεπτεμβρίου, διατηρεί προβάδισμα έναντι του πολιτικού της αντιπάλου, Ντόναλντ Τραμπ, αν κι έχει απολέσει δύο μονάδες (από τις έξι μονάδες διαφορά που είχε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Αμερικανό Μίδα, τώρα έχει τέσσερις).

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, ρίχνεται ξανά στη μάχη την Παρασκευή, έχοντας αφιερώσει λίγες ημέρες για να αναρρώσει από την πνευμονία από την οποία πάσχει, όπως έχει δηλώσει το επιτελείο της, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ΜSNBC. 

Το δίκτυο επικαλούμενο μία ανακοίνωση από το επιτελείο της Κλίντον διευκρίνισε ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μία εκδήλωση για τις Αφροαμερικανίδες στην Ουάσινγκτον. Τόνισε όμως, ότι αν δεν αισθάνεται καλά, το πρόγραμμά της ενδέχεται να το αλλάξει. 

Στο μεταξύ, στο επιτελείο της Χίλαρι επικρατεί έντονη νευρικότητα για τις επιπτώσεις που θα έχει στο κόμμα η περιπέτεια με την υγεία της, που στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να την οδηγήσει εκτός κούρσας. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Washington Post», η υποψηφιότητα της Χίλαρι και εν συνεχεία τα προβλήματα της υγείας που απέκρυψε από τον αμερικανικό λαό ενδέχεται να κοστίσουν στους Δημοκρατικούς την Γερουσία στις εκλογές.

«Το θέμα με την υγεία της Χίλαρι αποδυναμώνει τη συνοχή του κόμματος», γράφει η αμερικανική εφημερίδα και προσθέτει: «Όλα έδειχναν πως η Γερουσία θα μπορούσαν να ξαναπάρουν την Γερουσία το 2016. Οι Ρεπουμπλικάνοι θα δώσουν την μάχη για 24 έδρες και οι Δημοκρατικοί για δέκα».

Δείτε βίντεο: Υστερία για την υγεία της Χίλαρι - Απίστευτες θεωρίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης