Βίντεο: Η κρίση βήχα της Χίλαρι Κλίντον και η... αλλεργία στον Τραμπ

Βίντεο: Η κρίση βήχα της Χίλαρι Κλίντον και η... αλλεργία στον Τραμπ

Ο ενοχλητικός βήχας επέμενε για ώρα, παρά τα διαλείμματα που έκανε η Κλίντον και τις γουλιές νερό που κατάπινε

Βίντεο: Η κρίση βήχα της Χίλαρι Κλίντον και η... αλλεργία στον Τραμπ
Με ασταμάτητο βήχα που κράτησε σχεδόν επί τέσσερα λεπτά ξεκίνησε τη Δευτέρα την ομιλία της σε εκδήλωση για την Ημέρα της Εργασίας η Χίλαρι Κλίντον,
αποδίδοντας μάλιστα αστειευόμενη την αντίδραση αυτή του οργανισμού της σε «αλλεργία» που την πιάνει όταν σκέφτεται τον
Ντόναλντ Τραμπ.

Κλείσιμο
Η υποψήφια των Δημοκρατικών κατέβαλε προσπάθειες για αρκετά λεπτά να περιορίσει τον βήχα της, ο οποίος την εμπόδιζε να εκφωνήσει τη σημαντική της ομιλία στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Ωστόσο ο ενοχλητικός βήχας επέμενε, παρά τα διαλείμματα που έκανε η Κλίντον και τις γουλιές νερό που κατάπινε προσπαθώντας να συνέλθει.

Με το κοινό να την κοιτάζει αρχικά αμήχανο και έπειtα να φωνάζει ρυθμικά το όνομά της ενθαρρύνοντάς τη να συνεχίσει, η υποψήφια των Δημοκρατικών σίγουρα αισθάνθηκε αμηχανία από την «κρίση» αυτή, η οποία έρχεται μάλιστα μετά από διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κακή κατάσταση της υγείας της. Ίσως γι' αυτό αποφάσισε να αστειευτεί, αποδίδοντάς τη σε αλλεργία της στον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της, τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Κάθε φορά που τον σκέφτομαι με πιάνει αλλεργία», είπε η Αμερικανίδα πολιτικός προτού πιει λίγο νερό, προσπαθώντας να καταπραΰνει τον λαιμό της. 

Ωστόσο, ο βήχας δεν υποχώρησε για αρκετά λεπτά ακόμα, κάτι που οδήγησε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC να... διακόψει τη μετάδοση της ομιλίας, κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά τοπικά ΜΜΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης