Χίλαρι Κλίντον: Νέο μυστήριο με μεταλλικό αντικείμενο

Χίλαρι Κλίντον: Νέο μυστήριο με μεταλλικό αντικείμενο

Παρατηρήθηκε ένα μυστηριώδες μικρό μεταλλικό αντικείμενο που φαίνεται στιγμιαία να πέφτει πίσω από το δεξί πόδι της -Πολλοί μίλησαν για «όργανο υποβοήθησης της αναπνοής», «μικρόφωνο», «δέκτη νοητικού ελέγχου» κ.λπ.

Χίλαρι Κλίντον: Νέο μυστήριο με μεταλλικό αντικείμενο
«Αγνώστου ταυτότητος μεταλλικό αντικείμενο» είναι ο τίτλος του νέου σεναρίου συνωμοσίας που απασχολεί ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ σχετικά με την ασθένεια της Χίλαρι Κλίντον, καθώς συνεχίζεται η ανάλυση της δημόσιας κατάρρευσής της. Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε ένα μυστηριώδες μικρό μεταλλικό αντικείμενο που φαίνεται στιγμιαία να πέφτει πίσω από το δεξί πόδι της Χίλαρι
καθώς εκείνη παρέπαιε επιβιβαζόμενη στο μαύρο βαν της φρουράς της.

Ο οπτικός εντοπισμός του μεταλλικού αντικειμένου έγινε με την υπερμεγέθυνση της εικόνας από το γνωστό ερασιτεχνικό βίντεο που ελήφθη κατά την αποχώρηση της Χίλαρι Κλίντον από την εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, την Κυριακή. Ωστόσο, λόγω της χαμηλής ευκρίνειας μιας «παγωμένης» εικόνας, είναι αδύνατον να ταυτοποιηθεί το επίμαχο αντικείμενο. Και, βέβαια, ακριβώς γι' αυτό υπήρξε πλημμύρα από θεωρίες συνωμοσίας, οι περισσότερες από τις οποίες αγγίζουν απλώς τα όρια της γελοιότητας: Ανάμεσα στις προτάσεις αποκάλυψης του μυστηριώδους αντικειμένου βλέπει κανείς εκδοχές όπως «όργανο υποβοήθησης της αναπνοής», «μικρόφωνο», «δέκτης νοητικού ελέγχου» κ.λπ.

Κλείσιμο


Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας της κας Κλίντον, η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται έτοιμη να επιστρέψει αύριο Πέμπτη στην προεκλογική εκστρατεία και τις ομιλίες ανά τις ΗΠΑ. Η επανεμφάνιση της Χίλαρι μετά από την περιπέτεια με την υγεία της, είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας. Η ίδια δηλώνει ότι νιώθει πάρα πολύ καλύτερα, ενώ μια ειρωνική άποψη της όλης υπόθεσης με την ασθένειά της και τους ψιθύρους γύρω από την πραγματική κατάσταση της (κλονισμένης) υγείας της είναι ότι συνέντευξή της φιλοξενείται στο καινούργιο τεύχος του Women's Health. Στο τεύχος Οκτωβρίου του γνωστού περιοδικού ευεξίας και ευζωίας, η κα Κλίντον μιλά για τα μέτρα που θα πάρει υπέρ των γυναικών -εάν, φυσικά, εκλεγεί Πρόεδρος.



Στη συζήτηση για το τι ακριβώς συνέβη την Κυριακή, με τη δημόσια κατάρρευση της Χίλαρι, παρενέβη ένας υποτιθέμενος εκ των έσω γνώστης: Με άρθρο του σε διαδικτυακή ανεξάρτητη σελίδα, ο Γκάρι Μπερν, επί περίπου 30 χρόνια υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον εκφράζει την έντονη ανησυχία του. «Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά από το συμβάν, η Χίλαρι πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της και όχι σε κάποιο σταθμό Πρώτων Βοηθειών» γράφει ο Μπερν. Και εξηγεί ότι «οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν εκ των προτέρων πού θα πρέπει να μεταφέρουν το άτομο που προστατεύουν, αναλόγως του περιστατικού (καρδιακό επεισόδιο, ένοπλη επίθεση κ.λπ). Επομένως μάς λέει πολλά το γεγονός ότι την Κυριακή προτιμήθηκε η λύση της ιδιωτικής θεραπείας, κρυφά, από την προσωπική της ιατρό. Κρίνοντας από την άμεση, χορογραφημένη αντίδραση της συνοδείας της, ό,τι και εάν έγινε την Κυριακή, δεν έγινε για πρώτη φορά. Γνωρίζοντας ότι η κα Κλίντον έχει κάτι σοβαρό, η φρουρά της ήταν προετοιμασμένη».

Ο Γκάρι Μπερν κάνει λόγο επίσης για το πόσο οξύθυμη είναι η Χίλαρι Κλίντον και ότι ελάχιστοι στο περιβάλλον της, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων της προσωπικής της ασφάλειας, μπορούν να αντέξουν για πολύ τις εκρήξεις θυμού της. «Όσο και να κατηγορήσει τη φρουρά της επειδή την άφησαν εκτεθειμένη ενώ δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και βιντεοσκοπήθηκε από περαστικούς σε άσχημη κατάσταση, η Χίλαρι πρώτα θα πρέπει να τα βάλει με τον εαυτό της και τη συμπεριφορά της». Ο Γκάρι Μπερν, ύστερα από τρεις δεκαετίες στην υπηρεσία των Κλίντον, κλείνει το άρθρο του σημειώνοντας ότι «η Χίλαρι εκθέτει τον εαυτό της, την πολιτική παράταξη που εκπροσωπεί και την συνοδεία των μυστικών φρουρών της σε μεγάλο κίνδυνο. Η υγεία της είναι απευθείας συνδεδεμένη με την υγεία των ΗΠΑ και δικαιούμαστε θεραπείας». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης