Βίντεο: Όταν ο… Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησε στην Χίλαρι Κλίντον

Βίντεο: Όταν ο… Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησε στην Χίλαρι Κλίντον

Χιουμοριστικό σκετς με την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών και τον δημοφιλή παρουσιαστή Τζίμι Φάλον

Βίντεο: Όταν ο… Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησε στην Χίλαρι Κλίντον
Μία αναπάντεχη τηλεφωνική συνομιλία είχε η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, με τον… Ντόναλντ Τραμπ.

Ο εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος που έχει κατέβει δυναμικά στη μάχη για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων, τηλεφώνησε στην κυρία Κλίντον ρωτώντας την μεταξύ άλλων πώς θα πολεμήσει για τα δικαιώματα των γυναικών, ζήτημα για το οποίο έχουν κατακρίνει τον Τραμπ.

Κλείσιμο
Βέβαια, όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» με τον αγαπητό παρουσιαστή Τζίμι Φάλον να υποδύεται τον Τραμπ, φορώντας περούκα και έχοντας έντονα βαμμένο το πρόσωπό του.

Η συνομιλία τους ήταν απολαυστική με τον Φάλον-Τραμπ να ρωτάει την κ. Κλίντον αν θα αντιμετωπίσει τη μεταναστευτική κρίση με έναν «τοίχο ή με έναν γιγαντιαίο τοίχο», αλλά και δίνοντας συμβουλές στην υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών για το πώς να ακουστεί.

«Φώναξε! Φώναξε. Εγώ φωνάζω συνέχεια. Αυτό το τηλέφωνο δεν είναι καν συνδεδεμένο, απλώς φωνάζω», είπε στην κ. Κλίντον ο διάσημος παρουσιαστής ως άλλος Ντόναλντ Τραμπ κάνοντας το κοινό που βρισκόταν στην εκπομπή να ξεσπάσει σε γέλια και χειροκροτήματα.

Αφού ολοκληρώθηκε το χιουμοριστικό σκετς, το οποίο ήδη έχουν δει περισσότεροι από 125.000 χρήστες του YouTube, ο Φάλον υποδέχθηκε την Χίλαρι Κλίντον στο γνωστό πλατό του όπου της έθεσε ερωτήσεις με τον μοναδικό του τρόπο.



Σε μία από αυτές την ρώτησε αν έχει πάρα πολλή εμπειρία για να κατέβει στις προεδρικές εκλογές, προκαλώντας γέλια, καθώς ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ, ούτε ο επίσης υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Μπεν Κάρσον, ο οποίος είναι νευροχειρουργός, έχουν πολιτική εμπειρία.

Χαριτολογώντας, μάλιστα, η κ. Κλίντον δήλωσε: «Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε τον Λευκό Οίκο, Οίκο του Τραμπ και θα μπορούσαμε να έχουμε τον γιατρό Κάρσον να χειρουργείο στο υπόγειο».

Η ίδια η κ. Κλίντον, μάλιστα, επανήλθε στο ζήτημα της υποψηφιότητας Τραμπ και συγκεκριμένα για την συζήτηση που γίνεται σχετικά με την χαρακτηριστική του κόμη.

Ο ίδιος ο υποψήφιος δε, σε προεκλογική συγκέντρωση είχε καλέσει μία νεαρή γυναίκα από το κοινό να τον πλησιάσει και να πιάσει τα μαλλιά του ώστε να πει δημόσια ότι δεν είναι ψεύτικα όπως πολλοί υποστηρίζουν.



Σχετικά, λοιπόν, με το καυτό θέμα «μαλλιά», η κ. Κλίντον ρώτησε τον Τζίμι Φάλον αν έχει ποτέ πιάσει τα πυρόξανθα μαλλιά του Τραμπ για να λάβει αρνητική απάντηση.

Τότε με άνεση τηλεοπτικού αστέρα κάλεσε τον παρουσιαστή να πιάσει τα δικά της μαλλιά και να πει στο κοινό αν είναι αληθινά.

Ο Φάλον «υπάκουσε», τα άγγιξε, τα τράβηξε και γελώντας είπε σε όλους: «Ναι, είναι αληθινά».
Η κ. Κλίντον εμφανίστηκε άνετη και χαλαρή, ενώ είχε διάθεση να μιλήσει για τους αντιπάλους της στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, μολονότι η επιμονή στο πρόσωπο του Τραμπ αποδεικνύει πόση εντύπωση έχει κάνει η υποψηφιότητά του και υποδηλώνει ότι ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Άλλωστε, ο Τραμπ κερδίζει έδαφος με την ψαλίδα μεταξύ των δύο υποψηφίων φαίνεται να κλείνει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης