Τετ-α-τετ με τον Πιστόριους ζητούν οι γονείς της Ρίβα

Τετ-α-τετ με τον Πιστόριους ζητούν οι γονείς της Ρίβα

Να πάρουν εκείνοι τις απαντήσεις που κρίνουν πως δεν έδωσε ο δολοφόνος της κόρης τους στο δικαστήριο επιθυμούν οι γονείς του άτυχου μοντέλου

Τετ-α-τετ με τον Πιστόριους ζητούν οι γονείς της Ρίβα
«Πριν τον συγχωρήσω, πριν του συγχωρήσω οτιδήποτε, θέλω πρώτα να του μιλήσω» είπε σε συνέντευξή του λίγο αφού άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου ο πατέρας της Ρίβα, Μπάρι Στέενκαμπ για τον Όσκαρ Πιστόριους. 

«Δεν είναι ωραίο, ή τίποτα παρόμοιο, αλλά θα ήθελα να καθήσω και να του μιλήσω. Και είμαι σίγουρος πως θα βγει κάτι από αυτό» συνεχίζει η μητέρα της Τζουν Στέενκαμπ, μιλώντας στο BBC 3. 

«Εκείνος είχε ζητήσει κάποια στιγμή να μας μιλήσει, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο», συμπληρώνει εξηγώντας πως «στην πραγματικότητα δεν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον που έκανε στο παιδί σου κάτι τέτοιο». «Δεν λέω πως θα τον συγχωρήσω μετά την κουβέντα, αλλά νομίζω πως θα βοηθήσει», ξεκαθαρίζει. 

Κλείσιμο
Η απάντηση και των δυο στην ερώτηση αν νιώθουν δικαιωμένοι με την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε πως ο Πιστόριους σκότωσε «εξ' αμελείας» την κόρη τους, είναι κατηγορηματική: «Όχι, σίγουρα όχι. Είμαστε πολύ, πολύ απογοητευμένοι. Και πολύ στενοχωρημένοι, γιατί το θέλαμε αυτό για τη Ρίβα, θέλαμε δικαιοσύνη. Πέθανε με έναν φριχτό θάνατο, οδυνηρό, φρικτό θάνατο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς πίστεψαν ότι επρόκειτο για ατύχημα».

«Ήθελα την αλήθεια, δεν νομίζω πως μάθαμε την αλήθεια» λέει η μητέρα της. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης