Τα γλυκά χάμστερς αυτή τη στιγμή είναι τα πιο hot μοντέλα στην Ιαπωνία. Δύο βιβλία, συγκεκριμένα δύο φωτογραφικά λευκώματα εκδόθηκαν πρόσφατα στην Ιαπωνία, με τα ...οπίσθια των χάμστερ.
Τα βιβλία έχουν ήδη πουλήσει 40.000 αντίτυπα το καθένα, ενώ αναμένεται και τρίτο, βιβλίο σύντομα. Οι οπαδοί αυτής της νέας μόδας την έχουν ονομάσει «hamuketsu», που συνδυάζει τις λέξεις «hamster» και «ketsu» που στα γιαπωνέζικα είναι οπίσθια.
Όλες οι φωτογραφίες στο βιβλίο είναι από οπίσθια χάμστερ, φωτογραφίες που μάλιστα γεμίζουν 72 σελίδες.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.