«Οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες μειώνονται», δήλωσε πριν από λίγο ο τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Τανέρ Γιλντίζ σχετικά με το δυστύχημα που σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείο της δυτικής Τουρκίας και μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 201 ανθρώπους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «μαίνεται η πυρκαγιά» που εκδηλώθηκε στο ανθρακωρυχείο της Σόμα στην επαρχία Μανίσα.
Εκατοντάδες ανθρακωρύχοι παραμένουν παγιδευμένοι και προς το παρόν χωρίς καμία βοήθεια, στις υπόγειες στοές του ανθρακωρυχείου.
Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, 787 ανθρακωρύχοι βρίσκονταν στα έγκατα της γης στο ορυχείο.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον υπουργό, 80 ανθρακωρύχοι διασώθηκαν τραυματισμένοι εκ των οποίων οι τέσσερις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.