Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τζέικομπ Λιου, εκτίμησε την Τετάρτη ότι η Ρωσία δεν θα έχει θέση στην επερχόμενη σύνοδο της Ομάδας των οκτώ πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά οικονομιών του πλανήτη (G8), αν συνεχίσει την ίδια πολιτική σε ό,τι αφορά στην Ουκρανία.
«Η Ρωσία θα πρέπει να λογοδοτήσει για τις ενέργειές της και ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα να απαλλαγεί από κάτι που θα μπορούσε να γίνει μια επικίνδυνη επιδείνωση», δήλωσε ο Λιου μιλώντας σε μια επιτροπή της Γερουσίας, για να συμπληρώσει πως: «Η G8 είναι μια σημαντική σύνοδος για τη Ρωσία. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι η Ρωσία δεν μπορεί να προεδρεύσει στη σύνοδο της G8 στο Σότσι, εφόσον συνεχίζει την πολιτική που εφαρμόζει αυτή τη στιγμή» όσον αφορά στην Ουκρανία, σημείωσε ο ίδιος.
Ο Λιου επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ εξετάζουν «μια μεγάλη γκάμα επιλογών, μεταξύ αυτών κυρώσεις, για να ενισχύσουν την οικονομική και πολιτική απομόνωση της Ρωσίας».
Η Ρωσία είναι μέλος της G8 από το 2002. Μέχρι στιγμής η Γαλλία και η Βρετανία έχουν ανακοινώσει ότι αναστέλλουν τη συμμετοχή τους στις προπαρασκευαστικές συνομιλίες για τη Σύνοδο Κορυφής της Ομάδας των Οκτώ (G8) στο Σότσι της Ρωσίας τον Ιούνιο.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς