Σότσι: Η κούκλα υψίφωνος Αννα Νετρέμπκο θα τραγουδήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο

Σότσι: Η κούκλα υψίφωνος Αννα Νετρέμπκο θα τραγουδήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο

Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στη ρωσική πόλη - Ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα

Σότσι: Η κούκλα υψίφωνος Αννα Νετρέμπκο θα τραγουδήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο
H σούπερ σταρ Ρωσίδα υψίφωνος Άννα Νετρέμπκο θα τραγουδήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ρωσικής εφημερίδας "Ria novosti".  

Η 42χρονη Άννα, που έχει αυστριακή και ρωσική υπηκοότητα, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Αν και της έχουν μείνει λίγα κιλά από την εγκυμοσύνη, παραμένει εντυπωσιακά όμορφη.

Κλείσιμο
Πριν από μερικούς μήνες, η Ρωσίδα ντίβα της όπερας πρόσθεσε ένα ακόμη ρεκόρ στο ενεργητικό της. Με τον ρόλο της Τατιάνα στον «Ευγένιο Ονιέγκιν» του Τσαικόφσκι έγινε η πρώτη υψίφωνος η οποία πρωταγωνίστησε σε τρεις συνεχόμενες πρεμιέρες της σεζόν στη φημισμένη Μετροπόλιταν Οπερα της Νέας Υόρκης.



Λέει ανοιχτά ότι της αρέσει περισσότερο απ’ όλα η μουσική χιπ- χοπ. Πολύ σπάνια έχει κακή διάθεση και θεωρεί ότι το καλύτερο φάρμακο κατά της αδιαθεσίας είναι το shopping.  

Στη Δύση οι δημοσιογράφοι την αποκαλούν «Aστέρας με τζην». «Σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι»,- την επικρίνουν οι κριτικοί. «Δεν ξεχωρίζω τον ευατό μου απ’ αυτά τα εκατομμύρια». Το τζην είναι πολύ βολικό», απαντά η ΄Αννα.   

Η Νετρέμπκο γεννήθηκε το 1971 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας. Σε ηλικία 16 χρονών παρ’ ολίγο να νικήσει στο διαγωνισμό ομορφιάς στην πόλη της, κατακτώντας το έπαθλο συμπάθειας του κοινού. Στο σχολείο της άρεσε περισσότερο ο αθλητισμός παρά η όπερα. Παρ’ όλα αυτά η Άννα πάντα ονειρευόταν τη σκηνή.

Αρκεί να πούμε ότι η καριέρα της στο θέατρο Μαριήνσκι άρχισε από τη θέση της καθαρίστριας, όπου εργαζόταν όταν σπούδαζε για να «βρίσκεται πιο κοντά στη σκηνή», όπως η ίδια λέει. Δεν τέλειωσε όμως τις σπουδές της στο ωδείο καθώς έλειπε συχνά σε καλλιτεχνικές περιοδείες.

«Στη Δύση κανένας δεν ζητά δίπλωμα Ωδείου. Εδώ παίζει ρόλο η φήμη και ο επαγγελματισμός", υποστηρίζει η Άννα.

Είναι παντρεμένη με τον βαρύτονο Ερβιν Σροτ από την Ουρουγουάη με τον οποίο το 2008 απέκτησε έναν γιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης