Αλλοι δεκατέσσερις διοικητές μονάδων της τουρκικής αστυνομίας απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους καθώς συνεχίζεται η έρευνα για το σκάνδαλο διαφθοράς και δωροδοκίας στους κόλπους των κρατικών λειτουργών, μεταδίδουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.
Ήδη είχαν αποπεμφθεί πάνω από δέκα διοικητές της αστυνομίας, ανάμεσά τους και ο αρχηγός της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης Χουσεΐν Τσαπκίν στο πλαίσιο της έρευνας που ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει χαρακτηρίσει "βρώμικη υπόθεση", η οποία αποσκοπεί στην υπονόμευση της εξουσίας του.
Δεκατέσσερις αστυνομικοί διοικητές στην 'Αγκυρα απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, μετέδωσαν τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα NTV και CNN Turk.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.