Ο Μαδούρο «είδε» τον Τσάβες στο μετρό του Καράκας (φωτογραφία και βίντεο)

Ο Μαδούρο «είδε» τον Τσάβες στο μετρό του Καράκας (φωτογραφία και βίντεο)

Τον Ιούνιο ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας είχε επίσης ανακοινώσει πως ο Τσάβες του «εμφανιζόταν» στα βουνά που δεσπόζουν της πρωτεύουσας

Ο Μαδούρο «είδε» τον Τσάβες στο μετρό του Καράκας (φωτογραφία και βίντεο)
Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο διαβεβαίωσε χθες, Τετάρτη, το βράδυ πως το πρόσωπο του προκατόχου του, του εκλιπόντος Ούγκο Τσάβες, εμφανίσθηκε σε εργάτες μέσα σε μια σήραγγα του μετρό του Καράκας, και παρουσίασε μια φωτογραφία προς απόδειξη των λεγομένων του.



Κλείσιμο
«Κοιτάξτε αυτή τη μορφή, ένα πρόσωπο. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από τους εργαζόμενους, τους εργάτες. Ποιον βλέπουμε σ' αυτό το πρόσωπο; Ένα βλέμμα (...) το βλέμμα της πατρίδας που είναι παντού. (...) Οι εργαζόμενοι είναι εδώ, στη δουλειά, και μια εικόνα τους εμφανίζεται στον τοίχο, μετά, όπως εμφανίσθηκε, έτσι εξαφανίσθηκε. Ο Τσάβες είναι παντού», δήλωσε χαμογελαστός ο Μαδούρο στη διάρκεια δημόσιας συγκέντρωσης στο Καράκας.



Τον Απρίλιο, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη του διαδόχου του Ούγκο Τσάβες που πέθανε στις 5 Μαρτίου, ο Νικολάς Μαδούρο είχε διαβεβαιώσει πως ο εκλιπών πρόεδρος εμφανίσθηκε σ' αυτόν με τη μορφή ενός «μικρού πουλιού».

Έκτοτε έχει μιμηθεί πολλές φορές το τραγούδι του «μικρού πουλιού» σε ομιλίες του για να αναφερθεί στην παρουσία του Τσάβες.

Αντιμέτωπος με τις επικρίσεις και τις κοροϊδίες των αντιπάλων του για το θέμα αυτό, κάλεσε όλους τους Βενεζουελανούς να είναι τα «μικρά πουλιά» της κυβέρνησής του.

Τον Ιούνιο είχε επίσης ανακοινώσει πως ο Τσάβες του «εμφανιζόταν» στα βουνά που δεσπόζουν της πρωτεύουσας.

«Κάθε φορά που βλέπω το βουνό, βλέπω τον Τσάβες να εμφανίζεται στο βουνό, τον δικό μας καθημερινό Τσάβες», είχε δηλώσει σε δημόσια συγκέντρωση στο Καράκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης