Πιστόριους: Προσλαμβάνει ειδική ομάδα εγκληματολογικών ερευνών
Ο "Blade Runner", όπως αποκαλείται ο αθλητής, βρίσκεται προς το παρόν έξω με εγγύηση
Τις υπηρεσίες μιας ειδικής ομάδας εγκληματολογικών ερευνών από τις ΗΠΑ έχει προσλάβει σύμφωνα με το AFP ο Όσκαρ Πιστόριους προετοιμάζοντας την υπεράσπισή του στη δίκη για την δολοφονία της μνηστής του Ρίβα Στέενκαμπ, την οποία σκότωσε φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.
Την είδηση επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας του Πιστόριους Αναλίς Μπέρτζες, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Είναι μια τακτική η οποία συνηθίζεται κατά την προετοιμασία για μια δίκη», σχολίασε η ίδια.
Η δίκη πρόκειται να διεξαχθεί το Μάρτιο του 2014. Ο "Blade Runner", όπως αποκαλείται ο αθλητής, βρίσκεται προς το παρόν έξω με εγγύηση.
Κλείσιμο
Η Ρίβα Στέενκαμπ σκοτώθηκε τη νύκτα της 13ης προς τη 14η Φεβρουαρίου από πολλές σφαίρες που έριξε ο Πιστόριους μέσω της κλειστής πόρτας της τουαλέτας στην κατοικία του στην Πρετόρια. Ο 26χρονος Πιστόριους υποστηρίζει πως πρόκειται για ατύχημα και πως ένας διαρρήκτης είχε μπει μέσα στο σπίτι από το παράθυρο της τουαλέτας. Η εισαγγγελία υποστηρίζει αντιθέτως ότι ο παραολυμπιονίκης δολοφόνησε τη σύντροφό του έπειτα από καβγά.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους