Οι γυμνόστηθες Femen διαμαρτύρονται για τις Pussy Riot

Οι γυμνόστηθες Femen διαμαρτύρονται για τις Pussy Riot

Μία ξανθιά γυναίκα από την οργάνωση με ακάλυπτο το στήθος της και πάνω στο στέρνο της γραμμένη την φράση "Free Riot" έκοψε με ηλεκτρικό πριόνι ξύλινο σταυρό στο Κίεβο.

Οι γυμνόστηθες Femen διαμαρτύρονται για τις Pussy Riot
Γνωστές για τις γυμνόστηθες διαμαρτυρίες τους, οι Ουκρανές ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen, «χτύπησαν» για μία ακόμη φορά.

Αυτή τη φορά όμως κατάφεραν να προκαλέσουν ακόμα περισσότερο. Διαμαρτυρόμενες για το πανκ γκρουπ Pussy Riot, μία ξανθιά γυναίκα από την οργάνωση με ακάλυπτο το στήθος της και πάνω στο στέρνο της γραμμένη την φράση "Free Riot" έκοψε με ηλεκτρικό πριόνι ξύλινο σταυρό στο Κίεβο.

Κλείσιμο
«Την ημέρα της ετυμηγορίας τα μέλη της οργάνωσης Femen εκφράζουν την υποστήριξή τους και το σεβασμό για τις Ρωσίδες συναδέλφους του γκρουπ Pussy Riot. Με αυτήν την πράξη, η Femen καλεί όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας να δουν έξω από τις  σάπιες θρησκευτικές προκαταλήψεις που χρησιμεύουν ως βάση για τη δικτατορία και εμποδίζουν την ανάπτυξη της δημοκρατίας και της ελευθερίας των γυναικών», ανέφερε δήλωση των γυμνόστηθων μελών της οργάνωσης.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο της Μόσχας έκρινε ένοχες την Παρασκευή τις Μαρία Αλιόχινα, Ναντιέζντα Τολοκόνικοβα και Γεκατερίνα Σαμουτσέβιτς, τα τρία μέλη του ρωσικού γυναικείου συγκροτήματος, Pussy Riot, που στις 21 Φεβρουαρίου τραγούδησαν μια «πανκ προσευχή» σε βάρος του Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα σε καθεδρικό ναό (διαβάστε περισσότερα εδώ).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης