Τραγωδία στην Κίνα: 13 νεκροί από σύγκρουση μίνι λεωφορείου με φορτηγό
Το όχημα μετέφερε 16 επιβάτες, αν και είχε άδεια για έως εννέα άτομα – Τρεις τραυματίες
Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μικρό λεωφορείο προσέκρουσε σε φορτηγό με ρυμουλκούμενο σήμερα το πρωί στην κεντρική Κίνα, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Μίνι μπας με άδεια να μεταφέρει ως και εννέα επιβάτες, που όμως είχε επιβιβάσει 16, συγκρούστηκε με προπορευόμενο ημιρυμουλκούμενο σε οδό ταχείας κυκλοφορίας στη Νανγιάνγκ, στην επαρχία Χενάν, ανέφερε η τροχαία μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.
Άλλοι τρεις επιβαίνοντες στο μικρό λεωφορείο τραυματίστηκαν.
Οι αρχές έστειλαν ομάδα επιτόπου για να «επιβλέψει τις έρευνες και τη διαχείριση της κατάστασης».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.