Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ξεκινήσει απευθείας ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Λίβανο με στόχο τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δηλώνει ότι οι συνομιλίες θα ξεκινήσουν άμεσα, εστιάζοντας στον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ και την αποκατάσταση ειρηνικών σχέσεων, ενώ χαιρετίζει την έκκληση της Βηρυτού για αποστρατιωτικοποίηση
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Λίβανο «το συντομότερο δυνατό».
«Λαμβάνοντας υπόψη τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Λιβάνου για έναρξη απευθείας διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ», ανέφερε ο Νετανιάχου, «έδωσα εντολή στο υπουργικό συμβούλιο χθες να ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με τον Λίβανο το συντομότερο δυνατό».
Οι συνομιλίες «θα επικεντρωθούν στον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ και στην εγκαθίδρυση ειρηνικών σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου».
Ο Νετανιάχου δήλωσε επίσης ότι το Ισραήλ «εκτιμά την έκκληση που έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός του Λιβάνου για αποστρατιωτικοποίηση της Βηρυτού».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.