Η Ρωσία όχι μόνο δεν προετοιμάζεται για κατάπαυση του πυρός, αλλά σχεδιάζει και νέες επιθετικές ενέργειες, τόνισε τη Δευτέρα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας επισήμανε ότι οι Ρώσοι μετακινούν στρατεύματα για να ξεκινήσουν νέες επιθέσεις. Βάσισε την αναφορά του σε αναφορά από τις υπηρεσίες πληροφοριών.
Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Ζελένσκι είχε τονίσει ότι η Ρωσία «θέλει να κερδίσει χρόνο και όχι να τερματίσει τον πόλεμο»
Σε μήνυμά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την τηλεφωνική συνομιλία του με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Μαρκ Κάρνεϊ, ο Ζελένσκι είπε ότι του μετέφερε την άποψη της Ουκρανίας σχετικά με τις «πραγματικές προθέσεις και τα σχέδια» της Ρωσίας.
«Έχουμε την ίδια άποψη και είναι προφανές ότι οι Ρώσοι απλά θέλουν να κερδίσουν χρόνο, όχι να τερματίσουν τον πόλεμο», έγραψε στο X, για να προσθέσει ότι «η κατάσταση στο πεδίο της μάχης και οι άδικες επιθέσεις της Ρωσίας σε υποδομές πολιτών και απλούς ανθρώπους το αποδεικνύουν ξεκάθαρα».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.