Ο Ντόναλντ Τραμπ υπονόησε χθες Δευτέρα πως η διάγνωση του καρκίνου του προκατόχου του Τζο Μπάιντεν ήταν γνωστή ήδη, δίνοντας τροφή στη σεναριολογία πως το περιβάλλον του Δημοκρατικού έκρυβε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 82χρονου πρώη προέδρου των ΗΠΑ.
«Εκπλήσσομαι που το κοινό δεν είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό», είπε σε δημοσιογράφους ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «παίρνει πολύ καιρό για να φτάσει κανείς (...) στο στάδιο 9».
Προχθές Κυριακή, ανακοινώθηκε ότι ο Τζο Μπάιντεν πάσχει από καρκίνο του προστάτη που έχει παρουσιάσει μετάσταση στα οστά και η οικογένεια εξετάζει επιλογές για τη θεραπεία του.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.