Περού: Πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε με εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Αμαζόνιο - Tουλάχιστον δύο νεκροί
Ακόμα ένα άτομο αγνοείται - 30 μέλη του πληρώματος έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια
Σκάφος του πολεμικού ναυτικού τουΠερού συγκρούστηκε με μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου της εταιρείας Perenco στον Αμαζόνιο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και άλλος ένας να αγνοείται, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Λόγω της σύγκρουσης προκλήθηκαν «σοβαρές ζημιές» στο σκάφος BAP Ucayali, μια κανονιοφόρο ειδικά προσαρμοσμένη για πλεύση σε ποτάμια.
Σύμφωνα με το υπουργείο, το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις εκβολές του ποταμού Νάπο.
Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης είναι σε εξέλιξη. Το υπουργείο σημείωσε ότι 30 μέλη του πληρώματος έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου.
«Το Πολεμικό Ναυτικό του Περού λυπάται πολύ για την απώλεια των μελών του πληρώματος», πρόσθεσε στην ανακοίνωση.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.