Στο βραδινό του μήνυμά του, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι «η Ουκρανία είναι έτοιμη για ειρήνη το συντομότερο δυνατό: έχουμε προτείνει συγκεκριμένα βήματα».
Παράλληλα, τόνισε ότι «κάθε μέρα, νέες ρωσικές επιθέσεις και η ίδια η πραγματικότητα αποδεικνύουν πως είναι η Ρωσία που πρέπει να εξαναγκαστεί στην ειρήνη – να σταματήσει τον πόλεμο, να προσέλθει σε πραγματική διπλωματία, να εγγυηθεί την ασφάλεια και μια αξιόπιστη, διαρκή ειρήνη».
Οι δηλώσεις του Ζελένσκι έγιναν την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποιούσε δικές του τοποθετήσεις από το Οβάλ Γραφείο. Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ ανέφερε ότι είναι «ευκολότερο να μιλάω με τη Ρωσία παρά με την Ουκρανία, ο Πούτιν έχει «όλα τα χαρτιά» στα χέρια του».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.