Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στον Πύργο, σε αναγεννημένο δάσος και συγκεκριμένα σε πλαγιά κατά μήκους του οδικού δικτύου από Πεύκη προς Κλεινδιά.
Η πυροσβεστική κατάφερε να ελέγξει το μέτωπο της πυρκαγιάς και να ανακόψει την πορεία της, σύμφωνα με το ilialive.gr.
Στην κατάσβεση συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες ΕΜΟΔΕ. Επικεφαλής του συντονισμού είναι ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γόντικας και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Αρχιπύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.
Φωτιά στην περιοχή Πεύκη του Πύργου Ηλείας
Η φωτιά μέχρι αυτή την ώρα έχει κάψει περίπου 10 στρέμματα αναγεννημένου δάσους.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.