Τραμπ: Η Ουκρανία μπορεί να γίνει ρωσική κάποια μέρα, μπορεί και όχι

Τραμπ: Η Ουκρανία μπορεί να γίνει ρωσική κάποια μέρα, μπορεί και όχι

O πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι θέλει να εξασφαλίσει προνομιακή πρόσβαση των ΗΠΑ σε ουκρανικές σπάνιες γαίες

Τραμπ: Η Ουκρανία μπορεί να γίνει ρωσική κάποια μέρα, μπορεί και όχι
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε χθες Δευτέρα στην πιθανότητα η Ουκρανία να γίνει «ρωσική μια μέρα», επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι θέλει να εξασφαλίσει προνομιακή πρόσβαση των ΗΠΑ σε ουκρανικές σπάνιες γαίες σε αντάλλαγμα για την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια που συνεχίζει να ρέει στο Κίεβο για την αντιμετώπιση της Ρωσίας.

«Θέλω τα χρήματά μας να είναι ασφαλή διότι δαπανούμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια. Μπορεί να καταλήξουν σε συμφωνία, μπορεί να μην καταλήξουν σε συμφωνία. Μπορεί να γίνει ρωσική κάποια μέρα, μπορεί και να μη γίνει», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, συμπληρώνοντας πως ζήτησε από το Κίεβο σπάνιες γαίες με αξία 500 δισεκ. δολαρίων, που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για να κατασκευάζονται ηλεκτρονικές συσκευές.

Ειδήσεις σήμερα: 

Με κόλαση στη Γαζα απειλεί τη Χαμάς ο Τραμπ αν δεν απελευθερωθούν οι 12 όμηροι το Σάββατο

«Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας» - Τι λένε οι επιστήμονες μετά τους δύο σεισμούς πάνω από 5 Ρίχτερ το βράδυ στη Σαντορίνη

H Ιωάννα Τούνη αυτοτρολάρεται με φωτογραφίες από το Ντουμπάι: Μυαλό, ομορφιά και μετριοφροσύνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης