Αυτή τη φορά, πάντως, πάρα τον σέξι χαρακτήρα της δημοσίευσης, καθώς η Ιωάννα Τούνη ποζάρει φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό, η influencer έδειξε μια τάση για αυτοτρολάρισμα.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των τριών φωτογραφιών της ανάρτησής της: «μυαλό, ομορφιά, καμπύλες (και φυσικά μετριοφροσύνη).
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.